Што е поважно во една врска галење или секс?

• Креатор на темата Креатор на темата vaga1985
  • Време на започнување Време на започнување
Галењето си е таман меѓутоа кога тогаш ке ти здосади само галење, доколку сексот никад нема да ти здосади ако се пробуваат нови работи.

И едното и другото не можат да се разделат за една врска се потребни и галење и секс. Додека сексот е поврзан повеќе со физичкото задоволство галењето повеќе допира до вашите емоции и отварање на душата на еден кон друг и развивање на уште подлабоки емоции. Во една врска мораат да постојат и двете работи за да трае додека доколку има само секс тогаш и таа и не е баш врска туку само задоволување на своите потреби.

Ами како што напишав во темата што ја кантосаа.
Значи, не е поважно од сексот.
Јас повеќе одам по овој терк малкуцка галкање - многу секс - многу галкање.
Ретко ми одат едно без друго...

Ами како што напишав во темата што ја кантосаа.
Значи, не е поважно од сексот.
Јас повеќе одам по овој терк малкуцка галкање - многу секс - многу галкање.
Ретко ми одат едно без друго...
Тоа болдот многу хас афрејд то ми :eek:
А што ако типшето неможи да издржи? Ќе мораш на терк: многуцка галкање - малкуцка секс - многуцка галкање!

А што ако типшето неможи да издржи? Ќе мораш на терк: многуцка галкање - малкуцка секс - многуцка галкање!
Ако не може да издржи ќе си најде некој што може. Ако и е до галкање ќе си купи едно маченце или кученце ;)

Ebate predigrata.. galenje. Koj ve eba vas be ustvari?
Devojki so strap on?

I jas se gal.. ligavam, ama minimum posle 2ra tura. :D
A ako se zbori opsto, neznam.

Едно без друго не иде ама дека галењето било поважно од сексот мислам дека оваа што ја пишала колумнава си пати од нешто ,хормон на среќа се произведува и од оргазам не само од галење само мрчат нешто.

Ако тој тип не може... секогаш има друг што може ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom