R
Roten 96
Гостин
врска без секс е како автомобил без мотор
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
galenjetoЗошто кога го прочитав насловов на темава првата работа која што ја помислив е дека само девиците (не во хороскоп) би одговориле галање ...![]()
Како може едното без друго? не ми е јасно како ке имаш секс без да се галиш, мазиш... со партнерот. Ваљда нема да идете на метод вади стави. Ако си у врску со некој сигурно нема да почнеш да имаш секс без да имаш добра предигра. А кога е у питање предигра тогаш мора да има галење, мазење,бакнување и све остало...Така да според мене тешко дека ке се оделат овие две работи. Ако сакаш да ја запалиш девојката или да го запалиш дечкото не можеш тоа да го направиш без галење и слично...![]()
pa ce te gali devojka ako si dobar lubovnikМажи лажете сакате да се галете, убаво ви е кога ве галат, мазат, љубат... а тоа што не признавате е друга работа.
Не знам зошто доби таков впечаток.Зошто кога го прочитав насловов на темава првата работа која што ја помислив е дека само девиците (не во хороскоп) би одговориле галање ...![]()
Мажи лажете сакате да се галете, убаво ви е кога ве галат, мазат, љубат... а тоа што не признавате е друга работа.
Ја искрено не знам што да кажам, стварно ми е смешно ова ама не можам да ви го разберам ова галењево, мислам како, седите и се галите еден со друг на пример пола саат се галите и толку-крај, не разбирам стварно?
Е стварно не разбирам што е всушност неразбирливо тука?
Зарем секој ден имате секс? И ај нека е така.
Има денови кога не ни е до секс. Лежите, седите ... гушнати ... си шепотите...се допирате...бакнувате...
Се ствара блискост помеѓу партнерите...многу поголема блискост отколку ...соблечи се, 2-3 партии секс и ај наздравје
И да...седиш цела вечер...или легнати гледате заедно филм..јадете нешто...мора ли секој контакт да стигне до секс?
ма не треба да ми одговориш, не ме интересира, твоја интима е тоаХахаха...И пошто си ме цитирала као демек сега треба да ти одговорам на поставениве прашања и да ти кажам дали секој ден имам секс или што...?
ма не треба да ми одговориш, не ме интересира, твоја интима е тоа
туку изгледа не си ги прочитала прашањата
Е стварно не разбирам што е всушност неразбирливо тука?
Мора ли секој контакт да стигне до секс?