Што е поважно во една врска галење или секс?

• Креатор на темата Креатор на темата vaga1985
  • Време на започнување Време на започнување
Како може едното без друго? не ми е јасно како ке имаш секс без да се галиш, мазиш... со партнерот. Ваљда нема да идете на метод вади стави. Ако си у врску со некој сигурно нема да почнеш да имаш секс без да имаш добра предигра. А кога е у питање предигра тогаш мора да има галење, мазење,бакнување и све остало...Така да според мене тешко дека ке се оделат овие две работи. Ако сакаш да ја запалиш девојката или да го запалиш дечкото не можеш тоа да го направиш без галење и слично... :)

Зошто кога го прочитав насловов на темава првата работа која што ја помислив е дека само девиците (не во хороскоп) би одговориле галање ... o_O

Зошто кога го прочитав насловов на темава првата работа која што ја помислив е дека само девиците (не во хороскоп) би одговориле галање ... o_O
galenjeto
pa i toa ima vlijani pred i po odnosot :), a i stimul za nov odnos...
--- надополнето: Sep 11, 2011 2:53 PM ---
Како може едното без друго? не ми е јасно како ке имаш секс без да се галиш, мазиш... со партнерот. Ваљда нема да идете на метод вади стави. Ако си у врску со некој сигурно нема да почнеш да имаш секс без да имаш добра предигра. А кога е у питање предигра тогаш мора да има галење, мазење,бакнување и све остало...Така да според мене тешко дека ке се оделат овие две работи. Ако сакаш да ја запалиш девојката или да го запалиш дечкото не можеш тоа да го направиш без галење и слично... :)

zavisi ako se napaleni dvajcata moze da bide i bez galenje (y)
--- надополнето: Sep 11, 2011 2:55 PM ---
Мажи лажете сакате да се галете, убаво ви е кога ве галат, мазат, љубат... а тоа што не признавате е друга работа.
pa ce te gali devojka ako si dobar lubovnik :), znaat i tie da vratat i toa kako :)

Не знам зошто доби таков впечаток. :)

Мажи лажете сакате да се галете, убаво ви е кога ве галат, мазат, љубат... а тоа што не признавате е друга работа.

мене ми е убаво кога ме галат, мазат итн..аљи јас да галам и немам мерак баш..ама у глобала на прво место би го ставил сексот..иако обожавам галење..:D

Галењето го стимулира сексот да биде прекрасен, така да врска со секс без галење е механичка ствар. Кој сака тоа, нека потпише договор за статист во филмот "I, Robot"

Ја искрено не знам што да кажам, стварно ми е смешно ова ама не можам да ви го разберам ова галењево, мислам како, седите и се галите еден со друг на пример пола саат се галите и толку-крај, не разбирам стварно?

Е стварно не разбирам што е всушност неразбирливо тука?
Зарем секој ден имате секс? И ај нека е така.
Има денови кога не ни е до секс. Лежите, седите ... гушнати ... си шепотите...се допирате...бакнувате...
Се ствара блискост помеѓу партнерите...многу поголема блискост отколку ...соблечи се, 2-3 партии секс и ај наздравје

И да...седиш цела вечер...или легнати гледате заедно филм..јадете нешто...мора ли секој контакт да стигне до секс?

galenjeto e mnogu bitno pobitno od seksot preku galenjeto se iskazuva ljubovta a posle dobro galenje se znae sleduva dobar sex samo koga ima ljubov togas ima i dobar sex

Незнам како можеш да ги споредиш галењето и сексот .... тотално различни работи коишто произведуваат тотално различни чуства....али сепак мојот глас иде на сексот секако (y)

Зарем секој ден имате секс? И ај нека е така.
Има денови кога не ни е до секс. Лежите, седите ... гушнати ... си шепотите...се допирате...бакнувате...
Се ствара блискост помеѓу партнерите...многу поголема блискост отколку ...соблечи се, 2-3 партии секс и ај наздравје

И да...седиш цела вечер...или легнати гледате заедно филм..јадете нешто...мора ли секој контакт да стигне до секс?

Хахаха...И пошто си ме цитирала као демек сега треба да ти одговорам на поставениве прашања и да ти кажам дали секој ден имам секс или што...?

Мене галењето поише ми праи ќеиф од сексот, тогаш сум во трансцендентал мадафакинг состојба...

Хахаха...И пошто си ме цитирала као демек сега треба да ти одговорам на поставениве прашања и да ти кажам дали секој ден имам секс или што...?
ма не треба да ми одговориш, не ме интересира, твоја интима е тоа

туку изгледа не си ги прочитала прашањата;)

Мора ли секој контакт да стигне до секс?

ма не треба да ми одговориш, не ме интересира, твоја интима е тоа

туку изгледа не си ги прочитала прашањата;)

Мора ли секој контакт да стигне до секс?

Ги прочитав ...

Ама темата е поставена погрешно, ја под секс подразбирам секс а под галење подразбирам галење, а се друго е нормален физички контакт и ако се држите за рака додека лежите и гледате филм или на пример споделувате бакнежи додека готвите - тоа за мене не е галење туку нормален (вообичаен) физички контакт, кој како што кажа ти не мора секојпат да заврши со секс.

Значи друго е галење а друго е тоа што на темава го викате галење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom