- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
На сликава е објаснето што е поважно 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako se zezame......bas da vidam sto drugo ke kazeГглорријАа ма ироничен е, знаеш што е иронија?
Го утепа од цитирање.
kako sakas RUNO od taruno;-)Сто нема санси !? Незнам кој ти е тој Сто (ваљда некој Сто-ле нагалено), ама чим нема шанси кажи му директно, не го омотавај чоекот.
--- надополнето: Dec 8, 2011 10:29 AM ---
Хааха.. е де па ти, тазе е девојчето тука и се простува.![]()
si barame se po red ne samo seks.....tolku se pravite iskusni eb__i a aber si nemate sto sakaat zenskite,zatoa brzo ve otkacuvaatниеден пе*ис неможе толку да бара, како што пи*ка може. (така некако викаа)![]()
ako se zezame......bas da vidam sto drugo ke kaze
--- надополнето: Dec 9, 2011 6:03 AM ---
kako sakas RUNO od taruno;-)
--- надополнето: Dec 9, 2011 6:05 AM ---
si barame se po red ne samo seks.....tolku se pravite iskusni eb__i a aber si nemate sto sakaat zenskite,zatoa brzo ve otkacuvaat
okЈас не се зезав.![]()
Хммм.... да познавам еве на пример ЈасА добро, познавате некој пар кој што е во врска ... Кој се сексаат без претходно галење, гушкање, бацки ?![]()
Хммм.... да познавам еве на пример Јас
Незнам што се' имате муабетено наназад низ страниве па ако грешам негде со темава - Простете. Дефинитивно у секој случај сексот како појава е сладокАЛИ нормално е да има огромна разлика од секс до секс... со ЈАКА ПРЕДИГРА а потоа уште по јак секс нема заборавање на моментот...нормално треба да се вложи се од себе за да се дојде до еден таков момент... тоа сигурно нема да се деси ако тепате монотон секс! -Бидете сигурни во тоа што го правите, вложете максимум и запамтете - Сексот не е ствар што треба да биде копирана, сексот е уметност-бидете уметник на своето дело и потрудете се да бидете запамтени по посебни нешта,бидете креативни,секоја новодојдена идеја нека ви биде добредојдена-искористете ја до максимум...
![]()
Zavisi na koj nacin go izvedues seksot,,,ako ti e bez custva samo kako da ebes nesto...togas te razbiram potpolno....па има бе допири у ствари тое појќе како зграпчувањње, на пример од иза леѓа ко ќе сум ја грабам за цицки, ко кје сум над неа кје и грабнам бутини и ќе и кренам нозе..... галење .... чуму ми е галење ко имам еб..ање?!?!
Јас сум емотивен како и сите други и јас осеќам потреба за секс, глад, жед умор.... сите емоции го чуствувамZavisi na koj nacin go izvedues seksot,,,ako ti e bez custva samo kako da ebes nesto...togas te razbiram potpolno....