Што е поважно во една врска галење или секс?

• Креатор на темата Креатор на темата vaga1985
  • Време на започнување Време на започнување
На сликава е објаснето што е поважно :D

633735950791145860-Irony.jpg

ГглорријАа ма ироничен е, знаеш што е иронија?
Го утепа од цитирање.
ako se zezame......bas da vidam sto drugo ke kaze
--- надополнето: Dec 9, 2011 6:03 AM ---
Сто нема санси !? Незнам кој ти е тој Сто (ваљда некој Сто-ле нагалено), ама чим нема шанси кажи му директно, не го омотавај чоекот. ;)
--- надополнето: Dec 8, 2011 10:29 AM ---

Хааха.. е де па ти, тазе е девојчето тука и се простува. ;)
kako sakas RUNO od taruno;-)
--- надополнето: Dec 9, 2011 6:05 AM ---
ниеден пе*ис неможе толку да бара, како што пи*ка може. (така некако викаа) :D
si barame se po red ne samo seks.....tolku se pravite iskusni eb__i a aber si nemate sto sakaat zenskite,zatoa brzo ve otkacuvaat

ako se zezame......bas da vidam sto drugo ke kaze
--- надополнето: Dec 9, 2011 6:03 AM ---

kako sakas RUNO od taruno;-)
--- надополнето: Dec 9, 2011 6:05 AM ---

si barame se po red ne samo seks.....tolku se pravite iskusni eb__i a aber si nemate sto sakaat zenskite,zatoa brzo ve otkacuvaat

Јас не се зезав. :eek:

А добро, познавате некој пар кој што е во врска ... Кој се сексаат без претходно галење, гушкање, бацки ? :)

во една врска галењето е најважната работа поради тоа што со тоа и давате вредност на партнерката и и покажувате колку ја сакате едноставно и пружате внимание

Дефинитивно галење пред сексот, и тоа мноооогу, мнооооооооогу нежно, долго и ''со чувства'' :F. Галењето пред самиот акт или било каков поинтимен однос ваљда ја опушта жената, и ги отвора видиците а и портите на довербата. После тоа, обавезна е стимулацијата на мускулите која се постигнува со ''чешкање'', галење, масажа, гушкање чија крајна цел е опуштање и дразнење. Што поопуштена и надразнета е партнерката - толку подобар и интимниот однос или било кое друго уживање. И според мене, што е уште поважно - галењето и љубовта која ја пружи ПАРТНЕРОТ после односот, кога страстите се смируваат, а емоциите се доста силни. Според мене, по секоја цена мажот треба да и покаже на партнерката дека тој ќе биде секогаш покрај неа, дури и кога секоја негова потреба ќе биде задоволена - да не речам сексот. Мислам дека не е многу тешко, една партија ''галење'' пред и после односот дефинитивно ќе ја задржи вашата партнерка покрај вас и ќе ја направи желна за ''уште'', знаејќи дека ќе биде третирана како царица :P секогаш за време на односот ;).
Што е поважно - би рекол галењето - пошо шансите за било каков интимен однос се доста намалени или се намалуваат доколку не и го пружите неопходното на партнерката...

Хммм.... да познавам еве на пример Јас

Уствари, кога ќе се присетам, имав еден другар, со бивша му така, без никаква предигра, ама шо знам.... Јас не можам ни да се замислам така.

Незнам што се' имате муабетено наназад низ страниве па ако грешам негде со темава - Простете. Дефинитивно у секој случај сексот како појава е сладок:) АЛИ нормално е да има огромна разлика од секс до секс... со ЈАКА ПРЕДИГРА а потоа уште по јак секс нема заборавање на моментот...нормално треба да се вложи се од себе за да се дојде до еден таков момент... тоа сигурно нема да се деси ако тепате монотон секс! -Бидете сигурни во тоа што го правите, вложете максимум и запамтете - Сексот не е ствар што треба да биде копирана, сексот е уметност-бидете уметник на своето дело и потрудете се да бидете запамтени по посебни нешта,бидете креативни,секоја новодојдена идеја нека ви биде добредојдена-искористете ја до максимум...(y)

Незнам што се' имате муабетено наназад низ страниве па ако грешам негде со темава - Простете. Дефинитивно у секој случај сексот како појава е сладок:) АЛИ нормално е да има огромна разлика од секс до секс... со ЈАКА ПРЕДИГРА а потоа уште по јак секс нема заборавање на моментот...нормално треба да се вложи се од себе за да се дојде до еден таков момент... тоа сигурно нема да се деси ако тепате монотон секс! -Бидете сигурни во тоа што го правите, вложете максимум и запамтете - Сексот не е ствар што треба да биде копирана, сексот е уметност-бидете уметник на своето дело и потрудете се да бидете запамтени по посебни нешта,бидете креативни,секоја новодојдена идеја нека ви биде добредојдена-искористете ја до максимум...(y)

Админи и модератори, овој пост треба да му го наплатите како рекламирање!

Кај мене строго прво галење,гушкање,бакнување,лапање,гледање у очи и сетоа тоа така се меша па се става у рерна на 250‘ЦС т.е. секс :):P

па има бе допири у ствари тое појќе како зграпчувањње, на пример од иза леѓа ко ќе сум ја грабам за цицки, ко кје сум над неа кје и грабнам бутини и ќе и кренам нозе..... галење .... чуму ми е галење ко имам еб..ање?!?!
Zavisi na koj nacin go izvedues seksot,,,ako ti e bez custva samo kako da ebes nesto...togas te razbiram potpolno....

Zavisi na koj nacin go izvedues seksot,,,ako ti e bez custva samo kako da ebes nesto...togas te razbiram potpolno....
Јас сум емотивен како и сите други и јас осеќам потреба за секс, глад, жед умор.... сите емоции го чуствувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom