Македонска фудбалска репрезентација

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Епа се запалиле од бранење во една утакмица....
Да знае дека цел тим бил дрогиран, сигурно немаше да го купат :P
Ех колку дрва излегле од нашава земја, допрва ќе има уште такви случаеви.
Му удри славата во глава, премногу киксови има направено досега во првенството.
Мислам дека со тебе се крава за големите таленти Велковски и незнам уште кој пред првенствово? И они се изгубија во Македонската лига, а за надвор да не правиме муабет...
Не знам дали сме се карале за Велковски и Столе... не е ни битно. И поголеми голмани правеле слични киксеви, Ноер прими директно гол од корнер па не значи дека е ужасен голман. + И Столе и Дарко Велковски имаат по 16-17 години... така да за џабе е дискусијава, имаат тие време.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Не знам дали сме се карале за Велковски и Столе... не е ни битно. И поголеми голмани правеле слични киксеви, Ноер прими директно гол од корнер па не значи дека е ужасен голман. + И Столе и Дарко Велковски имаат по 16-17 години... така да за џабе е дискусијава, имаат тие време.
Ама не разбираш ти, дрва се дека не се деца на Вардар...

Глупости тресете очекувате на 17 години дечкото да на прави киксови? Кој е тој голман што не прави киксови млад? Еве Де Геа го купија 20 милиони па имаше на првите натпревари еден куп киксови... Касиљас и Буфон коа почињале да не биле перфектни?
Трансферот во Италија е и повеќе од добредојден тоа што ќе го научи таму нема никогаш да го научи тука, исто како и Пандев да не му се посреќеше да отиде у Италија никогаш немаше да стане тоа што е денес...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Еј ај ве молам не го вреѓајте Илчо:D
Читал коментари тука па почна голови да дава:DСтрелец против Sturm во 2 минута:)Ама сепак е дрво:icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.002
Ама не разбираш ти, дрва се дека не се деца на Вардар...

Глупости тресете очекувате на 17 години дечкото да на прави киксови? Кој е тој голман што не прави киксови млад? Еве Де Геа го купија 20 милиони па имаше на првите натпревари еден куп киксови... Касиљас и Буфон коа почињале да не биле перфектни?
Трансферот во Италија е и повеќе од добредојден тоа што ќе го научи таму нема никогаш да го научи тука, исто како и Пандев да не му се посреќеше да отиде у Италија никогаш немаше да стане тоа што е денес...
Не беше тоа муабетот, се надоврзувам на муабет што се почна на почетокот од сезоната.
Ги величавте до небо, а јас само реков дека и тие (талентите од Работнички) се синчиња влезени со врски во први тимови...
Што мешаш Вардар, ниту кај нас има таленти ниту пак во некоја друга Македонска екипа...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Навивачите на работнички во одбрана на своите таленти :D:LOL:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Двата гола на Наумовски беа практично лесни топки пред гол ама гледајте го вториот гол на Матерсбург, ремек дело направи напаѓачот ако приметивте :).

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/718410/index.html

"Овие два гола против Штурм му ги посветувам на 'големиот' Бабунски. Не знам што се случува со оваа личност и не знам што му згрешил Наумоски. Се видоа неговите адути и не знам каде ќе одиме со вакви луѓе кои цел живот се селектори, а ништо не направиле за фудбалот во Македонија. И тие кои го водат фудбалот во земјава треба да се свртат наоколу и да видат што работат таквите 'тренеришта'. Зарем националниот тим треба да биде полигон за профит? Веќе сите ни се смеат за постигнатите резултати и за тоа кој се игра во репрезентацијата. Тие кои работат од интерес и за свои лични придобивки се повеќе ги има во и околу репрезентацијата. Тоа го нема во ниту еден друг национален состав. Наумоски никого не молел и никому не плаќал да игра за Македонија. Јас сум горд што го носам дресот со државниот грб и сум жртвувал многу работи во мојот живот поради оваа репрезентација", отворено зборува голгетерот на Матерсбург и фудбалер кој во изминатиот циклус на 6 средби постигна два гола.

Страшно е што се случува со репрезентацијата . Јавна тајна е дека плаќаат некој фудбалери за да играат

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/718410/index.html

"Овие два гола против Штурм му ги посветувам на 'големиот' Бабунски. Не знам што се случува со оваа личност и не знам што му згрешил Наумоски. Се видоа неговите адути и не знам каде ќе одиме со вакви луѓе кои цел живот се селектори, а ништо не направиле за фудбалот во Македонија. И тие кои го водат фудбалот во земјава треба да се свртат наоколу и да видат што работат таквите 'тренеришта'. Зарем националниот тим треба да биде полигон за профит? Веќе сите ни се смеат за постигнатите резултати и за тоа кој се игра во репрезентацијата. Тие кои работат од интерес и за свои лични придобивки се повеќе ги има во и околу репрезентацијата. Тоа го нема во ниту еден друг национален состав. Наумоски никого не молел и никому не плаќал да игра за Македонија. Јас сум горд што го носам дресот со државниот грб и сум жртвувал многу работи во мојот живот поради оваа репрезентација", отворено зборува голгетерот на Матерсбург и фудбалер кој во изминатиот циклус на 6 средби постигна два гола.

Страшно е што се случува со репрезентацијата . Јавна тајна е дека плаќаат некој фудбалери за да играат
Чекај сеа, кој го кажувал ова, самиот Илчо или некој друг? Пошто негде збори у прво, негде у трето лице ЛОЛ

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
93 Место сме,се искачивме место погоре :vozbud::vozbud:
Кој вика дека не ги бива гледате напред одиме:vozbud:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
Edno po edno za 100 godini prvi ke stigneme, zverovi sme nema so :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Edno po edno za 100 godini prvi ke stigneme, zverovi sme nema so :)
За 92 не зезај :)
иначе сега за идниот циклус квалификации истотака не очекувам преголем напредок.Едино ако почне да ги вика да играат играчи без плаќање,ко што е сега случај.Позиција по позиција ако анализираме ќе се примети дека сме најслаби на десен бек.Мислам дека треба да се викне Тодоровски се ми се чини дека е добар играч.Ристиќ иако нема многу голови за репрезентација во секое време ќе изигра боље од Фазли.За Наумоски не ми се праи многу муабет ама после Пандев он ни е 2 стрелец од моменталниов тим:icon_lol: така да и он мора да заигра(не за друго бар знам у кладилница да пишам дека 100% имаме 1 жолт)

Kajgana Shop

На врв Bottom