Г
Грејвдигер
Гостин
Направи си PayPal и префрли ги парите на него, па ќе може да ги искористиш во онлајн шопингување, не мора да ги вадиш на картичка.Имам 11 долари на microworkers само немам пејпал акаунт да ги подигнам
Направи си PayPal и префрли ги парите на него, па ќе може да ги искористиш во онлајн шопингување, не мора да ги вадиш на картичка.Имам 11 долари на microworkers само немам пејпал акаунт да ги подигнам
Скем бре не ја тупи и ти..има ли некој искуство со twodollarclick.com ???
????Скем бре не ја тупи и ти..
Мислам дека не можеш.postoi nacin da prefrlam pari od alertpay na paypal?
10 долари за четири месеци????Не се исплаќа да работиш на MW ако немаш сајт на англиски со барем PR 2 или PR 4 за да можеш на сите задачи за линкови да аплицираш... Во други случаеви не се исплаќа. 10$ за 4 месеци е ништо.
2-3$/ден - страшната заработувачка. И немој мене да ми кажуваш како и колку заработувачка има на MW, пошто бев прв македонец што работеше таму и имам извадено доста голема сума. Што мене ми беше тапа заработувачка за <не знам колку време работев>, ама ти ако си задоволен ако мислиш дека 30$ ти е доволна и добра заработувачка - океј, со здравје да си ги трошиш, а јас ќе си работам со други метеоди и со фриленсинг од кои се заработува преку 30 пати повеќе од твоите на MW.10 долари за четири месеци????
втор месец сум на МВ и праам по 2-3 долари на ден, па пресметај дали нема пари тука
без блог или вебсајт
Дали сеуште се заработува од уплоад на hotfile?Јас имам свој сервер 20 долари месечно го плаќам.