Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
На англиски е Freelancer :) А инаку фриленсер е работник кој работи онлајн т.е. на страни на интерет. Јас ја знам oDesk страната каде што на почетокот е потешко додека да фатиш работа, треба да завршуваш тестови (така мислам дека беа). Но кога ќе се научиш, и ако имаш знаење од дизајн/програмирање/пишување... можеш да имаш многу добра заработка :)
Пред да почнеш да работиш за одеск треба да го положиш тестот кој ти го даваат зависно од тоа што ќе одбереш да работиш плус тој тест треба да ти биде минимум 85% точен а што е повеќе подобро за тебе.

Dali nekoj znae nekoe afilate ili nesto dr od koe mozam da zarabotam nekoj denar povejke so warez site ... odnosno Elektronska muzika ima na nego t.s jas ja stavam :)

Се надевам дека има на форумов кој добро се разбира од youtube Promoted Videos во врска со ова ако може некој да ми објасни подетално. И плус тоа како може преку интернет да заработам пари слушам дека можело некако ај ако може помош бидејќи и онака сум на нет скоро 19/7 па решив нешто да направам. Се извинувам што отворив тема. еве ако имате проблем со youtube пишете тука ако знае некој ќе ви одговори.

Се надевам дека има на форумов кој добро се разбира од youtube Promoted Videos во врска со ова ако може некој да ми објасни подетално. И плус тоа како може преку интернет да заработам пари слушам дека можело некако ај ако може помош бидејќи и онака сум на нет скоро 19/7 па решив нешто да направам. Се извинувам што отворив тема. еве ако имате проблем со youtube пишете тука ако знае некој ќе ви одговори.

Заработка на интернет (официјална тема)

Снимаш видео(лично твое),правиш акаунт го закачуваш и чекаш да биде гледано 3 милиони пати,а после тој лимит за секое гледање на клипот ти ти плаќаат по 1 евро или 1 долар

ај ако може помош со ова се регистрирав и го исталирав тоа флеш барот и после тоа што како да правам ај помош во врска со ова ... или пак дајте некоја друга идеја со реклами како можам да заработувам и сл.

Да прашам некој што е поискусен на freelancer, ми понудија одредена работа од таму на друг сајт, да правам испитувања, со тоа што секое испитување би било платено 4$ а ке ме исплателе кога ке сум направел испитувања во вредност од 500$. Дали некој од вас сретнал нешто слично или пак слушнал за mixreq.com?

Пред неколку дена најдов интересен сајт за заработка, се надевам дека е добар сега за сега.инвестирав нешто па сеа ќе видиме http://dailygoldinvestment.com/

Filesonic
imbuw7dmbghq.jpg

FileFactory
2uuz0tlv22s2.jpg

Oron
y7jqy4tvuc8g.jpg

И пред некој ден стаив некои фајлови на Fileserve и Filepost

Fileserve
upziq7k6p2yn.jpg

Filepost
pcajck0gmtkh.jpg

Нема некоја опасна заработувачка... ама доволно за да си подмирам некои ситни трошкови на нет :)

Дали може личност помлада од 18 години да заработува онлајн (зборам за microworkers итн) и да има акаунт на moneybookers? :)

Може & Може. Али ако сакаш да ги повлечеш парите во кеш, ќе треба да имаш и картичка што ќе ја додадеш на Moneybookers (Skrill). Ама пошто немаш 18 ќе треба да ја користиш картичката на некој од твоите.

Може & Може. Али ако сакаш да ги повлечеш парите во кеш, ќе треба да имаш и картичка што ќе ја додадеш на Moneybookers (Skrill). Ама пошто немаш 18 ќе треба да ја користиш картичката на некој од твоите.
Не ми требаат во кеш, ми требаат за домен и хостинг. Значи тоа си е 100% легално така?

Али глеам бараат адреса, мобилен ова она...што ако акаунтот ми го хакне некој? Што прајме тогаш? :/ а ако ставам лажни информации од памет некои, постои ли можност да дознаат и да ме казнат за тоа? а гледам помлади од 1994 година неможат да напраат акаунт...една другарка е 95 може ли да стави 94 а се друго да и биде точно?
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 17:12 ---
ако може одговор :D
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 17:16 ---
ах да и сите бараат фиксен телефон :pos: а ние што не користиме фиксни?

Ако ти го хакне ти ќе си си самиот кривец што не користиш доволно сигурни лозинки и не пазиш што правиш на компјутерот. Стави ги сите информации како што се, освен за годините и терај.
Не ти треба фиксен, ќе си ставиш +389 или ако не прима со плус, стави 00389.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom