- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 8.146
- Поени од реакции
- 8.544
На дното на 10 страна, напишав дека нешто ми е сомнително.. Во ова ме убеди еден пост, - па ајде сега опишете како било тоа во Вашиот случај...Инаку темата „ брачно неверство “ е многу интересна тема и бара сериозна дискусија. Но тоа можат да го прават само тие, што се искусни, што се во брак и тоа повеќе години. А, забележав дека овде учествуваа и деца - „ се сакаме до крајот на животот, ако не се сакаме тогаш се разведуваме “. Овде не знаеш со кого дискутираш, па сметам дека дискусија за вакви теми не е ни можна.Деца (и сите останати што се однесуваат како деца),
Едноставно е - ако не ви се дискутира (или немате што повеќе да кажете на темава), не дискутирајте и не забегувајте го глупи муабети.
Избришав преку 15 дебилни мислења.
Но еве нешто за што може секој да дискутира, На страницата - автомобилизам мотоциклизам - зонско паркирање револтирани граѓани, ставив еден пост што мене ме итересира околу употреба на „ лисици “ на зонските паркиралишта. Па би замолил да го погледнете и по желба да дадете некој предлог.
rabotata e da napravis da se cuvstuva kako da e najdobrata p...a u svetot(grubo da se izrazam)Ne e se vo svekite, sampanjot, vikendite i sl..najdi nacin(ti si ja znaes najdobro kakva e vo krevet, sto saka i sl, na kraj kraeva i bidi malce perverzen)da i go podignes libidoto malce pogore..znaes zena od koga ke se omazi, rodi dete, znaeme niz sto se pominuva..debela, ne e debela, eden ist maz celo vreme(baska i vie ste si prvi eden na drug
)tuka imas spustanje na libido, na samodoverba i sl..zatoa treba ti da bides toj koj sto ke i pokazes deka navistina seuste e privlecna..ustvari, se sto si pravel do sega, ne go pravi toa, napravi sosema obratno..ako si bil nezen i romanticen, sega bidi pogrub i poperverzen, jbg takvi sme nie zenite, komplicirani..i pokraj toa sto site ti vikaat da prais muabet, od licno iskustvo ti kazuvam deka ne pomaga toa, samo se vrtite vo krug i se beter i beter e..pocni da go prais toa zatoa sto moze da dojde nekoj drug(ako veke ne dosol)sto ke i go dade toa sto go saka..nemoj, znaci nemoj da ja isklucuvas moznosta deka te izneveruva..ako i pokraj se sto ke se potrudis sepak e isto, prijatele mozam da ti kazam deka togas ne te saka kako sto te sakala i deka definitivno ima drug..znaes, ljubovta kako doaga, taka znae i da si odi..na kraj kraeva bolje dobar razvod , nego los brak...iako jas ti solam pamet, a mene situacijata mi e ista, mozam samo da ti kazam da bides popameten od mojot soprug i da ja slusas zena ti koga ti zboruva, citaj megu redovi...jas duri i direktno mu kazav sto e, kako e, pa nikako da go sprovede toa na delo..
taka da je ke cekam uste malce, pa posle, sto e toa e