Абе јас го знам тоа дека он ни помогно за ЛШ,2 примери и се,ама многу ме нервира тоа дека изјавуваше
дека никогаш нема да ја напушти Барса и не заеба!
Ако е за така шо не си отиде Ето кога беше стаен на трансфер листа?
Како прво: Што очекуваше ти? Да играше Роналдињо прв тим сигурно дека ќе останеше, не гледам причина зошто би заминал од Барса, ама цела сезона ја преседе на клупа, и во тој момент формата му падна на 0, и што мислеше ти Рон ќе сака уште да остане во Барса? Колку и ти да ја сакаш Барса, во таква ситуација и ти би го направил истото.
Како второ: Ето не беше официјално ставен на трансфер листа, сето тоа беа шпекулации од новиниве летоска. Нормално како и секогаш и секаде, кога доаѓа до смена на тренер посебно на лето, одма се шпекулира демек некој ќе замине, на некого не смета тренерот и слично. Точно дека имаше некој конфликт меѓу Пеп и Ето, памтим на почеток на сезона кога Барса постигна гол (незнам со кого играа), Ето стана од клупа и радувајќи се го гурна малку Пеп, и овој го загледа така ладнокрвно...и тука ме изнервира многу. Ама еве Ето им докажа на сите каков играч е, и дека е стрелец од прва класа, така да незнам што да кажем друго...