Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Роналдо, Ромарио, Марадона... сите тие беа многу малце во клубот, за да се сметаат како легенди. Тие постигнувале голови, но само Рони ја имаше таа харизма и таа вештина да ги натера гледачите да знаат дека е гол само што ќе ја земе топката во нозе:smir:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Јас мислам дека Меси ако продолжи во овој стил да се развива ке СТАНЕ легенда на Барса сега за сега неможеме да го нарекуваме легенда:)
И јас го заборавив Луис Фиго,незнам од тука дали го памти некој,каква игра прикажуваше,али отиде во Реал Мадрид.Предавник,леле кога ке ми текне какви утакмици беа тие после неговото заминување меѓу Барса-Реал лелел 100 000гледачи,пука стадионот.На фиго го маваа со глава од свиња:)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
јас мислам дека ке се вратеше во форма не во каква што беше ама барам ке беше добар ...не требаше да го продадат ... мозеби требаше да почекат уште барам полусезона .. :helou:

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
јас мислам дека ке се вратеше во форма не во каква што беше ама барам ке беше добар ...не требаше да го продадат ... мозеби требаше да почекат уште барам полусезона .. :helou:
Не бе друже тој од Милано бега во дискотеките во Барселона а не па да е близу до нив,нема да се појави воопшто на тренинг:)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Мое мислење е дека Роналдињо не е никаков предавник него едноставно такви беа околностите. За предавник и најголем буљаш го сметам Фиго и никогаш нема да го сакам додека пак Рони секогаш ке биде во моето срце.

А што се однесува до нападот за идната сезона би сакал::::::

Рибери........Ето.........Меси

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Не бе друже тој од Милано бега во дискотеките во Барселона а не па да е близу до нив,нема да се појави воопшто на тренинг:)
ако сакаше Пеп ќе го ставеше во ред ама тоа е ... а иначе не ми се верува дека доага во Барселона тоа се само измислици .. :helou:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па добро бе како можете така да зборувате за Роналдињо па да не беше тој немаше ништо да земеме и ќе игравме за место во куп уефа со Алмерија и Расинг и вие го мразите а тој сам си ја уништи кариерата не доаѓаше на тренинг си шета во дискотеки до сабајле Рајкард не го пушта да игра епа што очекувате вие да продолжи да седи на клупа играч како него според мене тој е најдобриот фудбалер што е играл за Барселона

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Па добро бе како можете така да зборувате за Роналдињо па да не беше тој немаше ништо да земеме и ќе игравме за место во куп уефа со Алмерија и Расинг и вие го мразите а тој сам си ја уништи кариерата не доаѓаше на тренинг си шета во дискотеки до сабајле Рајкард не го пушта да игра епа што очекувате вие да продолжи да седи на клупа играч како него според мене тој е најдобриот фудбалер што е играл за Барселона
Да да сосема си у право,незнам дали ви текнува кога дојде во Барса на полусезона,кога Барса беше у зона за испаѓање.На крај верувале или не стигна до минус 6 од првакот,тогашен Реал Мадрид.

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Друже Роналдињо е цар и ќе остане најдобар играч што сум го видел до сега во мојот период како игра. Меси е звер ДА ама РОНИ е РОНИ. И сам знаеш ретко кој може да се задржи на врвот подолго време

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да да сосема си у право,незнам дали ви текнува кога дојде во Барса на полусезона,кога Барса беше у зона за испаѓање.На крај верувале или не стигна до минус 6 од првакот,тогашен Реал Мадрид.
Таа сезона Барселона заврши 3 бода позади 1 пласираниот тогашна Валенсија Реал 3 беа таа сезона:)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Абе јас го знам тоа дека он ни помогно за ЛШ,2 примери и се,ама многу ме нервира тоа дека изјавуваше
дека никогаш нема да ја напушти Барса и не заеба!
Ако е за така шо не си отиде Ето кога беше стаен на трансфер листа?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе јас го знам тоа дека он ни помогно за ЛШ,2 примери и се,ама многу ме нервира тоа дека изјавуваше
дека никогаш нема да ја напушти Барса и не заеба!
Ако е за така шо не си отиде Ето кога беше стаен на трансфер листа?
Како прво: Што очекуваше ти? Да играше Роналдињо прв тим сигурно дека ќе останеше, не гледам причина зошто би заминал од Барса, ама цела сезона ја преседе на клупа, и во тој момент формата му падна на 0, и што мислеше ти Рон ќе сака уште да остане во Барса? Колку и ти да ја сакаш Барса, во таква ситуација и ти би го направил истото.
Како второ: Ето не беше официјално ставен на трансфер листа, сето тоа беа шпекулации од новиниве летоска. Нормално како и секогаш и секаде, кога доаѓа до смена на тренер посебно на лето, одма се шпекулира демек некој ќе замине, на некого не смета тренерот и слично. Точно дека имаше некој конфликт меѓу Пеп и Ето, памтим на почеток на сезона кога Барса постигна гол (незнам со кого играа), Ето стана од клупа и радувајќи се го гурна малку Пеп, и овој го загледа така ладнокрвно...и тука ме изнервира многу. Ама еве Ето им докажа на сите каков играч е, и дека е стрелец од прва класа, така да незнам што да кажем друго...

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Mислам дека Барса тешко ке успее да ја осбои титулата во Лигата на шампиони!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom