За навивач на Реал да, ова е подобра опција . Фабрегас не може да игра како ДМЦ и оваа средина ќе биде бескорисна вака. Исто така Виља неможе да игра како крило.Подобро би било вака:
------------Ето-----------
Виља--------------Меси-
Ињеста------------Чави-
---------Фабрегас-------
Абидал-Пике-Пујол-Алвес
:smir:
Незнам зашто али мислам дека Ето може да изигра далеку подобро одколку Виља.Мислам дека е премногу форсиран овој играч не дека нема квалитети,али зашто пак Ето да го ставаат во втор планЗа навивач на Реал да, ова е подобра опција . Фабрегас не може да игра како ДМЦ и оваа средина ќе биде бескорисна вака. Исто така Виља неможе да игра како крило.
Денес читам дека Лапорта сака да направи напад од Рибери--Виља--Меси
Ако успее да состави овој напад, тоа ќе биде технички најсовршениот напад што некогаш постоел.
----------Анри------------Ето------------За навивач на Реал да, ова е подобра опција . Фабрегас не може да игра како ДМЦ и оваа средина ќе биде бескорисна вака. Исто така Виља неможе да игра како крило.
Денес читам дека Лапорта сака да направи напад од Рибери--Виља--Меси
Ако успее да состави овој напад, тоа ќе биде технички најсовршениот напад што некогаш постоел.
Да тоа беше нешто најсовршено ако се знае тогаш Рони у каква форма беше,а и Анри кога дојде што правеше у Арсенал----------Анри------------Ето------------
--Роналдињо--------------------Меси----
Ова беше најдобриот напад според мене... штета што никогаш не заиграа заедно. Незнаеше Рајкард да ги постави како што треба, не проба ниту еднаш да ја смени таа 4-3-3 тактика во нешто поразлично. Али јебига, фали Роналдињо од Fantastic Four.
Го мразам од дното на душата!----------Анри------------Ето------------
--Роналдињо--------------------Меси----
Ова беше најдобриот напад според мене... штета што никогаш не заиграа заедно. Незнаеше Рајкард да ги постави како што треба, не проба ниту еднаш да ја смени таа 4-3-3 тактика во нешто поразлично. Али јебига, фали Роналдињо од Fantastic Four.
Искрено да те прашам колку години имаш?Го мразам од дното на душата!
Знам дека сега ке почнете со сите тие срања дека Роналдињо беше и е
икона за Барса,дека тој беше се кога Барса ја освои Лигата на Шампионите,ама кога тој изјавуваше дека Барса му е се дека тој ке остане до крајот на животот со неа и све тоа!А на крај ни го бапна у лице:
А ја ке си идам у Милан!
На ти го сеа ко**ле едно зубарско,само губиш со Милан!
Еден од најдобрите...Секој си има право на свое мислење. Мене лично никој неможе да ме убеди дека Рони е лоша личност и дека ја предаде Барселона со тоа што си отиде. Неговото заминување не беше во целост негова вина затоа што на првата прес конференција Пеп јасно и гласно кажа дека ги нејќе во тимот Роналдињо, Ето и Деко.
Како и да е Рони секогаш ќе биде икона на Барселона и еден од најдобрите (ако не и најдобар играч во историјата на клубот)
Меси..Еден од најдобрите...
Подобар од Роналдо,Ромарио,МарадонаТешка работа...