Jа сум тренирал извесен период фудбал и бев голман, тоа е обичен голмански трик да се обидеш да го збуниш и дефокусираш играчот кој го шутира пеналот !Го погледнав и пеналот и мене ми е многу сомнителен од две причини.
1. Голманот стварно чудно и нагло се заврте на левата страна, не мора да е намерно ама е чудно.
2. Голманот веќе тргна на лева страна пред Видич да шутне што значи можеше видич да си шутира во другиот агол и лежерно да даде гол.
Не тврдам ништо ама мене ми е сомнително, толку .
Пс. Баражот си го местат како им одговара само не знам дали секогаш и колку често .
Е ај докажи му на другите дека е поинаку...Jа сум тренирал извесен период фудбал и бев голман, тоа е обичен голмански трик да се обидеш да го збуниш и дефокусираш играчот кој го шутира пеналот !
Зашто? Има три интересни дуели и не се знае баш многу однапред само Ирска-Естонија е таква ама и со кој и да паднеше Естонија исто ќе беше....Најкатастрофа ждрепка што можеше да има.
Се слагам со тебе и јас сум бил голман кратко време не мора да значи ама на двајцата ни е сепак сомнително иако докази немаме .Jа сум тренирал извесен период фудбал и бев голман, тоа е обичен голмански трик да се обидеш да го збуниш и дефокусираш играчот кој го шутира пеналот !
Но дека е сомнително сепак сомнително, но ете не може да значи !!
А за баражот знаев мамицата мамина нивна, уште кој се знаеа екипите на сите им зборев Ирска ќе падне со Естонија, само мислев дека и Хрватите со Босна ќе ги наместат !!
А Португалија не ми е толку некој баук ка што ја праете свите, и Кристијано и Нани и други цигани не се толку јаки као екипа, посебно одбраната им е дупе еден Бенднер им еба матер. Ако не му ја тргне Португалската ФА суспензијата на Карваљо ја мислим дека Босна има големи шанси да ја елиминира Португалија.
Е сеа судиите ако замешаат прсти тоа виша сила, но мислим дека некој погоре убаво рече имиња без кои неможе Европско се Германија, Холандија, Англија, Франција и Италија !! Португалија нема толкаво реноме !
Англија играше во Вторникот квалификациски меч?Ако да тогаш само 2 меча ќе пропушти од Евро 2012Руни доби 3 натпревара суспензија. Тоа значи дека ќе ги пропушти сите 3 натпревара од фазата по групи.
Не нивната група беше со 5 екипи, не играа во вторникот !!Англија играше во Вторникот квалификациски меч?Ако да тогаш само 2 меча ќе пропушти од Евро 2012
Го тргнаа и видеото Французите, цццц...НЕПРАВДААА!!!Од ждбепките има желба да одат Ирска, Хрватска, Чешка и БИХ кој требаше и директно да одат ,а Франција да играт со Португалија