kako vo fudbal isto e + si + 6 ili povekeЗа Хокеј на пример ако е т6+ треба над 6 гола да паднат, или и да паднат точно 6 гола погоден е типот ?
ЗНАЧИ ДЕФИНИТИВНО ОД ДЕНЕС ОДАМ СО ПОГОЛЕМ ВЛОГ.....Без да уплатиш пари (добра сума) не се надевај дека и добри пари ќе им извадиш, чим викаш следиш и погодуваш тогаш најдобро по 3 утакмици на ливче и уплаќај по 200-300 денари. Немора ете секој ден ама кога ќе собереш 2-300 денари уплати на 3 утакмици најсигурни што се вика.. 5 коефициент да собереш на 300-ки ете ти 1500 денари подобро здравје.. јас вака играм и испаѓа добро.. ептен во последниве 10-тина дена малер ме бие се на 1 паѓам ама сепак колку и да играм на вој начин со 200-300 денари уплата по 3 утакмици зијан тешко деќа ќе бидам ..
Денеска ги пишав утакмиците на @Ninja96; од предходната страна па ќе видиме што ќе испадне ..
не знам на што се надевам , го проверувам цело време резултатот. а убаво ми дојде мисла , 2ро коло е , не мора толку да запнуваат Реал . Памет за друг пат.Ајде бе се што шутнаа овие Билбао се влезе. Им ебем крвта баскиска.
Не мора да ни докажваш, важно е да земиш некој денар од кладилницитеЗНАЧИ ДЕФИНИТИВНО ОД ДЕНЕС ОДАМ СО ПОГОЛЕМ ВЛОГ.....
И за да ви ДОКАЖАМ ДЕКА ПООДУВАМ ЕТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ ТИПОВИ ГИ НАПИШАВ ЗА ДЕНЕС (РАКОМЕТ)...
ПОЗДРАВ
Запнаа Реал, мислам дека ќе ја свртат, е сеа не знам и со хендикеп дали ќе биде, тешко некако..не знам на што се надевам , го проверувам цело време резултатот. а убаво ми дојде мисла , 2ро коло е , не мора толку да запнуваат Реал . Памет за друг пат.
За ХокејЗапнаа Реал, мислам дека ќе ја свртат, е сеа не знам и со хендикеп дали ќе биде, тешко некако..
И уште едно прашање, имав една хокеј 5+, резултатот беше 2 - 2 на 5-6 минути до крај, и ја прекинаа.. Како се важи таа ?
96-92 крај на натпреварот.. Реал мавнаа тројка на крајот ама не им го важеа демек поминало времето (а и изгледа помина и џабе) ..ауу каква освета ќе напраи реал мадрид против Билбао во кошарка . 14:2 губат на старт од меч.
е од сега уплакај да си клаел 100 сеа 900 и ке ги клаеше на утакмициве викендов на 3-4 коефициент и етети 3000 денИ еве го тоа ШТО ГО ЗБОРУВАВ...
Constanca-Cimos Koper 2 3.05 koef.
Shaffhausen K. - Zagreb KO 2 1.6
Dunkerque-Montpellier hen 2 1.9
9,35 вкупно коеф. WIN WIN WIN
А ЈАС НЕ УПЛАТИВ .....