gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Имаш 2 години со неделно 80 000 или истите тие 2 години со по 185 000 неделно ... ај само израчунај си што и како значи разликата, сите глумиме светци но никој нека не глуми дека не би сторил како нив. Како било кој!Насри не замина за титули замина за пари кој што сака нека вика но он испадна најголемо алчно копиле во Арсенал при заминување на Цеск тој требаше да биде играчот кој ќе ја потполни таа дупка, но тој си замина за пари и не потпиша нов договор, нз шо толку го спомнујте и ставете клипови од него искрено од мене нека прави што сака нека крше глава ако некој замина да освојува титули тоа е Цеск и замина да игра за пониска плата од таа во Арсенал и не може да ми каже некој мене дека при 80 000 фунти неделно во Арсенал а во Сити 185 000 фунти неделно Насри не заминал за пари И да со новиот договор секако ќе допреше до 100 000 фунти неделно но ете некој спомна со парите во Сити повеќе ќе пружел на фамилијата алооо со 100 000 фунти 10 фамилии може да издржава а не неговата да не може
Клубот се сака! Клубот не сака да те задржи ( Ќе потпишам, ако добијам плата поголема...) Тоа не е веќе за твои нерви... слободно имаш квалитети те бараат некои што ќе ти овозможат.