Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Насри не замина за титули замина за пари кој што сака нека вика но он испадна најголемо алчно копиле во Арсенал при заминување на Цеск тој требаше да биде играчот кој ќе ја потполни таа дупка, но тој си замина за пари и не потпиша нов договор, нз шо толку го спомнујте и ставете клипови од него искрено од мене нека прави што сака нека крше глава ако некој замина да освојува титули тоа е Цеск и замина да игра за пониска плата од таа во Арсенал и не може да ми каже некој мене дека при 80 000 фунти неделно во Арсенал а во Сити 185 000 фунти неделно Насри не заминал за пари :eek: И да со новиот договор секако ќе допреше до 100 000 фунти неделно но ете некој спомна со парите во Сити повеќе ќе пружел на фамилијата :pos: алооо со 100 000 фунти 10 фамилии може да издржава а не неговата да не може :pos:
Имаш 2 години со неделно 80 000 или истите тие 2 години со по 185 000 неделно ... ај само израчунај си што и како значи разликата, сите глумиме светци но никој нека не глуми дека не би сторил како нив. Како било кој!
Клубот се сака! Клубот не сака да те задржи ( Ќе потпишам, ако добијам плата поголема...) Тоа не е веќе за твои нерви... слободно имаш квалитети те бараат некои што ќе ти овозможат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Насри не замина за титули замина за пари кој што сака нека вика но он испадна најголемо алчно копиле во Арсенал при заминување на Цеск тој требаше да биде играчот кој ќе ја потполни таа дупка, но тој си замина за пари и не потпиша нов договор, нз шо толку го спомнујте и ставете клипови од него искрено од мене нека прави што сака нека крше глава ако некој замина да освојува титули тоа е Цеск и замина да игра за пониска плата од таа во Арсенал и не може да ми каже некој мене дека при 80 000 фунти неделно во Арсенал а во Сити 185 000 фунти неделно Насри не заминал за пари :eek: И да со новиот договор секако ќе допреше до 100 000 фунти неделно но ете некој спомна со парите во Сити повеќе ќе пружел на фамилијата :pos: алооо со 100 000 фунти 10 фамилии може да издржава а не неговата да не може :pos:
Не збораме за платата, збораме за тоа дека со Сити ке освои титула, попрво одколку со Арсенал ! Ако не се свесен за тоа, види ја табелата, јасно ќе ти биди
--- надополнето: Oct 11, 2011 5:02 PM ---
Arsenal ovaa godina ke zavrsi na 14 mesto Pozzz
Браво и фала !
--- надополнето: Oct 11, 2011 5:15 PM ---
И Анри така велеше http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/van-persi-veruva-vo-zaminuvanjeto-od-arsenal

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Овој Парк гази за репрезентацијата,толку ли е глуп Венгер да не го пушти.
Али како и да е дечкото ќе иде у Војска,ебате малерот шо сме.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Arsenal Training Ground Tour

http://rutube.ru/tracks/4899505.html?v=5bc3d75e38a034cbc7dbe24e64a6ac3d

во каков луксуз тренираат играчите ;)
Зато не ги бива ги размазуваат. Пушти ги на нива да трчаат и дрва да цепат селски деца да станат. После ќе видиме дали ќе се повредуваат, ќе орат по терен...

Член од
25 август 2011
Мислења
201
Поени од реакции
77
Зато не ги бива ги размазуваат. Пушти ги на нива да трчаат и дрва да цепат селски деца да станат. После ќе видиме дали ќе се повредуваат, ќе орат по терен...
Друже да не го имаш РОКИ во брзо време гледано :pos:

D

D_NazGUL

Гостин
Значи прам компарација само мегу ситуациите, без да ги земам трофеите во обзир и слично... И Анри не испадна светец, ако гледате така, али имаше направено премногу за да го мразиме... Убеден сум дека ако немаше толкави успеси исто ке мислевме и за него.... Така да, чил аут малце за Насри :)
Пријателе у старт сакам само да ти кажам дека компарацијата помеѓу Насри и Анри ти е како да праиш компарација на сега Тричкоски со некогаш Панчев. Анри остана долги години во Арсенал (мислам 8 беа) и при тоа неговата генерација каде тој даде голем придонес донесе куп успеси на Арсенал. Да не збориме за бројот на голови кои ги има дадено тој за клубот. Бидејки гледам ја везеш биографијата на А.В. побарај малку и ќе најдеш дека Анри сакал да си замине и пред селењето на Емирати но по молба на неговиот ментор и пријател А.В. со зборовите „молим те остани уште една сезона, како на нов терен без нашиот херој“ тој останал. Тежината која Анри ја носеше во Арсенал никогаш неможе да се спореди со таа на Насри. Насри од друга страна е квалитетен играч, исто така создаден од А.В. на што овој му врати со бегање од клубот кога највеќе му беше потребен - што е равно на предавство! Така да ситуациите не ми ги споредувај молим те.

Поздрав до тебе и гледам пак се врати на вербата у А.В. после последниот дебакл кога беше доста негативно настроен.

Kajgana Shop

На врв Bottom