Етикети се лепат ради поврзаноста на хоров со одредени структури.Читај поназад чиви деца се славејчињава.Едноставно тоа не е етикета туку демократско размислување и донесување на заклучоци врз основа на факти.Тоа се синови и ќерки на партиски функционери како и на новинари-криминалци и ја доведува во прашање објективноста на критиката(пеењето).Извини ама да речам дека овие распеани ретарди имаат политичка заднина не е ограничување туку факт.И ги нарекувам со погрдни имиња не од немање култура,туку бидејќи они ме нарекуаваат погрдно на неколку наврати(оваа раја е проста,оваа држава е свињарник и тн)Или кога они ме вреѓаат е демократска критика,а јас кога се бранам е диктатура и простотилак.Двојни аршини не е на арно.
Болд 1- Не е демократско размислување, тоа е навреда, ти имаш право на свое мислење, но истото е ограничено со почитување на сите права на другите. Во конкретниов случај ти не изразуваш слободно демократско мислење, туку сторуваш кривично дело навреда. не може секој да вреѓа секој без последици.
Болд 2-Како тоа по дифолт синовите и ќерките ги поистовестуваш со нивните родители. Тоа не ти е базирано на факт , туку на твое просто нагаѓање.
Болд 3- уште една твоја приказна за добра ноќ
Болд 4-Ако ти ги нарекуваш со погрдни зборови оние којшто ги критикуваш и мразиш, со тоа не стануваш различен од нив, туку стануваш ист, еден од нив- ете тоа е факт и проста логика!!!
Болд 5- Двојни аршини не е на арно??? Епа тогаш ме интересира твоето мислење за Латас и Миленко, ама стварно еве искористи го твоето демократско право на изразување на мисла и кажи ми. И кажи ми какво мислење ќе имаш за власта кога ќе го сменат името, а биди сигурен дека ке го сменат.
ПС Ако не запримети мојот пост е критика, изразувам критика а не навредувам. Е тоа е демократско мислење.