- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Можда ја има темава негде ако ја има се извинувам али морам да прашам за распеаниве Скопјани. Што им е целта на тие 15-тина души ,за што се борат ,што сакаат да докажат?? Баш денес на ју-туб ги гледам и неможам да им се изначудам што им е поетава на нивново пеење..Пеат против Коце пеат пред влада,пеат пред црква што сакаат ? Изгледаат како остатоци од Хипи движењето како издрогирани цели соживеани со песната цели у транс богда чува.Очигледно друга работа немаат освен да пеат по улици,бар да се залагаат за нешто вистинско па и некако да ги развереш али вака тешко.Мене ми се баш онака млади луѓе без иднина кој се членови на сите онакви ''невладини организации'' за на права ова она или тоа бла бла бла ,седат по паркови до 4-5 саат пијат пива и сабајле ќе им текне еј ајде да пееме пред црква?! Памет еден сачувај боже. Што мислите вие околу овие Распеани Скопјани имаат ли некаква цел или??
П.с темава ја пишав во музика бидејки ипак пеат па и тоа е музика а на друго место и не ми личеше да ја ставам.
П.с темава ја пишав во музика бидејки ипак пеат па и тоа е музика а на друго место и не ми личеше да ја ставам.