Политички идеологии

• Креатор на темата Креатор на темата Zaptija Stojkov
  • Време на започнување Време на започнување
Да, му рекол дека така ке биде понезгоден за противниците.Ама сепак видел капацитет во детето дека ке може да игра со лева, не му рекол туку така
Јас не реков дека тренерот експериментирал ти го кажав како податок а не да се правиш brainiac.
--- надополнето: Oct 12, 2011 7:22 PM ---
Малку ја утна математиката. :D
Ти да не си си збунат малце? Примерот ми е точен само процентите gи кажав така колку да е посликовито :)

Абе јас помислив дека политички како си определен е прашањето:pos:

Инаку десничар сум

Немојте вака бе десничари, не кажувајте дека прво сте помислиле на политика - со тоа докажуваме дека имаме послаб коефициент на iq :D

Немојте вака бе десничари, не кажувајте дека прво сте помислиле на политика - со тоа докажуваме дека имаме послаб коефициент на iq :D

:pos::pos: Абе тоа значи дека ние десничариве сме повеќе политички настроени...затоа тоа така...

Стварно интересна забелешка....:)) Има некој од левичариве што помисли дека темава е за политика?

Десничар сум , а левата ми служи колку да си ја потпирам главата додека пишам на часовите -.-'

Екстремитетите се дијагонално поставени во однос на доминацијата на хемисферите во Големиот мозок.

А пошто сум левучар ќе кажам нешто за нив:

Ако сте природен левучар, значи дека имате доминантна десна хемисфера од Големиот мозок и имате силна интуиција, емоционална интелигенција, хиперсенс, метеоропатија, хедонизам, импулсивен темперамент, креативност, лидерство, иновативност, прогресивност и склони кон уметност, општествени науки . . .

Еве некои авторитети што биле левучари:
Александар Македонски, Рамзес II, Јулие Цезар, Јована Орлеанка, Наполеон Бонапарта, Луј XVI, Фидел Кастро, Хенри Форд, Дејвид Рокфелер, Џон Кенеди, Барак Обама, Курт Кобејн-Нирвана, Џими Хендрикс, Микеланџело, Леонардо Да Винчи, Пикасо, Рембрант, Ханс Кристијан Андерсен, Толстој, Бетовен, Моцарт, Роберт Дениро, Анџелина Џоли, Опра Винфи, Марадона, Пеле, Марк Шпиц, Валентино Роси, Тони Кукоч, Лери Брд, Џими Конорс, Моника Селеш, Рафаел Надал . . .

Хах, јас сум левичар, цртам, пишувам, све праам со лева рака, ама во нозете сум чистокрвен десничар, дај ми да шутирам со лева нога и цела топка ќе ја промашам :D

ко мал играв фудбал исклучивоп со десна,а нешто покасно не ми претставуваше проблем да играм со лева скоро исто ко со десна,шутеви,центаршутеви,додавања,дури ефето го вадев подобро со лева........е со кошарката не ја пробав истата работа.....

Ко мала почнав да пишувам со лева рака , ама моите на сила ме направиа десничар ... Но, само пишував со десна рака се друго со лева ... Сеа последниве 2 години ми се дешава на некој досаден час да си пишам со лева ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom