Политички идеологии

• Креатор на темата Креатор на темата Zaptija Stojkov
  • Време на започнување Време на започнување
Јас незнам каде спаѓам, пишувам со десна рака, мавам камчиња, токпа со лева, шутирам со двете ама со десна повеќе ме биваше (сега не ме бива благодарение на форумите) :D

Ја сум левучар,а за пишување пишувам и со лева и со десна,како ќе ми дојде во моментот.

Јас мислев политика ќе треба да разглабаме. :)

Јас сум десничар.
xaxa па се мислев за каков наслов да ставам иако и јас сметав дека повеќето ќе помислат на политика ама аку барем повеќе ќе ја ѕирнат темава.Не ми паѓаше на ум во тој момент друг наслов :)

Јас мислев политика ќе треба да разглабаме. :).

И ја... си викам што е сега муабетов :pos:

А зашто левичарите се поинтелигентни? Која е поврзаноста на интелигенцијата со ова?

Ја почнав со лева ама заради мојата кретеноидна учителка левата ми се пензионира и сега со десна пишувам.

Десничар сум,се со десна правам и со лева само знам да шутирам(некако) друго ништо :)
Имам другари кој пишуваат со десна шутираат со лева o_O.

И ја... си викам што е сега муабетов :pos:

А зашто левичарите се поинтелигентни? Која е поврзаноста на интелигенцијата со ова?
http://en.wikipedia.org/wiki/Left-handedness#Intelligence
да не преведувам се надевам дека знаеш англиски :)
--- надополнето: Oct 12, 2011 6:35 PM ---
Ја почнав со лева ама заради мојата кретеноидна учителка левата ми се пензионира и сега со десна пишувам.
Да не си од времето на Тито? Тогаш не ги оставаа децата со лева да пишуваат :)

3. Поголема е веројатноста левучарите да станат генијалци – 20% од членовите за МЕНСА (организација на лица со натпросена инмтелигенција) се левучари.

А другите 80% шо се? Десничари?

http://en.wikipedia.org/wiki/Left-handedness#Intelligence
да не преведувам се надевам дека знаеш англиски :)
--- надополнето: Oct 12, 2011 6:35 PM ---

Да не си од времето на Тито? Тогаш не ги оставаа децата со лева да пишуваат :)

Не не среќа не сум :) Ама она беше од негово време ме зезна и префрлив на десна ,пред некое време ја пробав левата и едно 40% сепак функционира ;)

И измеривте курови!?
Кои имаат поголеми, левичари или десничари!?

Никој не мери ништо, тема на дискусија како и останатите 50,000 на форумов. Ако имаш нешто да споделиш, сподели. Ако не, за шерифување се добива бан.

Продужете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom