Танушевски, татко и е на другарка мојаЗбор два за Стратеска - анатомија и Драган биостатистика од постарите студенти на стоматолошки?
И тој од ПМФ што предава биофизика - Атанас (Станушевски ако не се лажам) ?
Мене ми кажаа дека е многу мирен на предавањаТанушевски, татко и е на другарка мојаВака супер е човекот кога одам кај нив, мирен, не многу зборлив ама за предавање појма неам
![]()
ох од кај да почнам за стратеска...јас сум медицинар нас повеќе не мачеа, ама вака ...жената е строга не е ѓавол како што зборат е сега не можеш да одиш ако не си спремен , ќе си го добиеш и ќе зажалиш што си се родил, затоа учи и не се замарај лоша ли е или не, кога ќе бидиш спремен кај и да се падниш ке положиш, и плус не е толку тешко за вас , се а на колоквиум немате припои на коски, ние и тие ги учевме и полагавме усно, јас полагав кај стратескаЗбор два за Стратеска - анатомија и Драган биостатистика од постарите студенти на стоматолошки?
За статистика не се замарај уопште. Сите ќе положите со минимален труд. Најверојатно најголемиот дел ке имате и десетки. Не си ја трошете енергијата на банални и непотребни работи оти ќе ви треба за понатаму.Збор два за Стратеска - анатомија и Драган биостатистика од постарите студенти на стоматолошки?
која година си , замисли јас каков бев коа ми кажаа дека треба се да се напише со сите 50 и кусур испити со оцена кај кој си полагал и датум бе, а да ен заборавам и поени за оенката колку имашАиии Што им е се на медицинскиов што треба да се допишуват податоци на тоа електронското -.-
Грешно пиле, ќе се работи.Едно пиле ми кажа дека можно е да не се учи в Понеделник, колку е ова вистина некој знај? Ништо не пишува на web-страницава за то
јбг сеа, на некои факултети поврзано е...Грешно пиле, ќе се работи.
Нажалост...
Чекај, распуст ?Слабо некако оваа тема, а?
Јас погоре прашав нешто, не добив одговор, ама нвм. Сега имам друго прашање.
КОГА НИ ПОЧНУВА ЗИМСКИОТ РАСПУСТ НА НАС СТОМАТОЛОЗИТЕ (уствари дали воопшто го има?)![]()