Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ќе видиме, но не ми се верува да работи на 4ката.
Siri би требало да работи на сите уреди кои ќе имаат iOS 5, зашто тоа (по мое мислење) е парче софтвер.

Е сега ако развиле посебен чип баш за сири, тоа е друго.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Siri би требало да работи на сите уреди кои ќе имаат iOS 5, зашто тоа (по мое мислење) е парче софтвер.

Не би требало да го пуштат бидејќи тоа е карактеристика на новиот ајфон а не и на новиот софтвер...али сигурно ќе има нешто слично во cydia

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Они ќе речат дека постарите модели се "преслаби", ама ќе знаеме дека е лага за да идат побрзо 4s-киве.
Може уште од утре на Cydia да го имате. :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Излезе ios 5

direct download
\
http://www.fonearena.com/blog/42809/apple-ios5-direct-download-links.html
--- надополнето: Oct 12, 2011 5:43 PM ---
Ширито е убава работа, но во Македонијава ни е џабе. Пример ќе го земам vilingo за андроидот кое е приближно нешто на ширито. Исто можеш да прашуваш, кој како што, да ти чита пораки, да пишуваш ова она значи исто. Но има 2 проблеми тука - Македонскиот јазик - И ограниченоста на интернет пристап. :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Излезе ios 5

direct download
\
http://www.fonearena.com/blog/42809/apple-ios5-direct-download-links.html
--- надополнето: Oct 12, 2011 5:43 PM ---
Ширито е убава работа, но во Македонијава ни е џабе. Пример ќе го земам vilingo за андроидот кое е приближно нешто на ширито. Исто можеш да прашуваш, кој како што, да ти чита пораки, да пишуваш ова она значи исто. Но има 2 проблеми тука - Македонскиот јазик - И ограниченоста на интернет пристап. :)
За некој ден се очекува и Untethered Jailbreak за iOS

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ќе мпожам ли новиот систем да го симнам преку Itunes,и дали ќе ми останат сите апликации,песни,слики видеа и друго.Ве молам кажете пошто многу ми е битно.Поздрав

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
4.3.3 (8Ј2), ќе може да се декодира?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ќе мпожам ли новиот систем да го симнам преку Itunes,и дали ќе ми останат сите апликации,песни,слики видеа и друго.Ве молам кажете пошто многу ми е битно.Поздрав
Прво ќе направиш бекап, па ќе го инсталираш најновиот iOS 5 па ќе вратиш се од бекапот (слики, видеа, игри, апликации...)

4.3.3 (8Ј2), ќе може да се декодира?
Кој Baseband ти е и нормално, кој ајфон? (Baseband = Modem Firmware во Settings - General - About)

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
За Siri читав дека имало посебен чип во 4S па така да нема да може да работи на ниеден ајфон освен 4S.

Kajgana Shop

На врв Bottom