Мислиш за Сири да го пуштат?Сега за сега само за новиот, верувам дека за некој месец ќе го пуштат у упдејт и за 4ката
Мислиш за Сири да го пуштат?Сега за сега само за новиот, верувам дека за некој месец ќе го пуштат у упдејт и за 4ката
Да даМислиш за Сири да го пуштат?
Ќе видиме, но не ми се верува да работи на 4ката.Да да
Siri би требало да работи на сите уреди кои ќе имаат iOS 5, зашто тоа (по мое мислење) е парче софтвер.Ќе видиме, но не ми се верува да работи на 4ката.
Не би требало да го пуштат бидејќи тоа е карактеристика на новиот ајфон а не и на новиот софтвер...али сигурно ќе има нешто слично во cydiaSiri би требало да работи на сите уреди кои ќе имаат iOS 5, зашто тоа (по мое мислење) е парче софтвер.
Е сега ако развиле посебен чип баш за сири, тоа е друго.
Они ќе речат дека постарите модели се "преслаби", ама ќе знаеме дека е лага за да идат побрзо 4s-киве.Siri би требало да работи на сите уреди кои ќе имаат iOS 5, зашто тоа (по мое мислење) е парче софтвер.
Е сега ако развиле посебен чип баш за сири, тоа е друго.
За некој ден се очекува и Untethered Jailbreak за iOSИзлезе ios 5
direct download
\
http://www.fonearena.com/blog/42809/apple-ios5-direct-download-links.html
--- надополнето: Oct 12, 2011 5:43 PM ---
Ширито е убава работа, но во Македонијава ни е џабе. Пример ќе го земам vilingo за андроидот кое е приближно нешто на ширито. Исто можеш да прашуваш, кој како што, да ти чита пораки, да пишуваш ова она значи исто. Но има 2 проблеми тука - Македонскиот јазик - И ограниченоста на интернет пристап.
Ако не и вечерва хахахахахЗа некој ден се очекува и Untethered Jailbreak за iOS
Прво ќе направиш бекап, па ќе го инсталираш најновиот iOS 5 па ќе вратиш се од бекапот (слики, видеа, игри, апликации...)Ќе мпожам ли новиот систем да го симнам преку Itunes,и дали ќе ми останат сите апликации,песни,слики видеа и друго.Ве молам кажете пошто многу ми е битно.Поздрав
Кој Baseband ти е и нормално, кој ајфон? (Baseband = Modem Firmware во Settings - General - About)4.3.3 (8Ј2), ќе може да се декодира?
04.10.01Кој Baseband ти е и нормално, кој ајфон? (Baseband = Modem Firmware во Settings - General - About)