Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
199$ со 2 години договор, кај нас незнам дали ќе доаѓа воопшто бидејќи t-mobile раскина договор со apple

Од кај ти е информацијава? Не ти е баш точна со оглед на тоа што сеуште продаваат ајфон 4 ;)

Од кај ти е информацијава? Не ти е баш точна со оглед на тоа што сеуште продаваат ајфон 4 ;)

Епа 4-ката се продава, за новиов т мобајл не е во листа, така да ниту нашиве не би требало да го донесат. Можеби вип :)

Епа 4-ката се продава, за новиов т мобајл не е во листа, така да ниту нашиве не би требало да го донесат. Можеби вип :)

Мене у Т-мобиле ми рекоа дека сигурно ќе го донесат, од сигурни извори

Не глеј цени на страната на епл, се знае кај нас колку ќе биде, како и секоја година 40.000 ден смо тел. или 1 ден за две год договор

Тоа за 1 ден. во превод е околу 86 400 ден. :)

Кај нас ќе дојде после 28ми до нова година, најверојатно средина или вгора половина на ноември. Цената ќе биде иста ко и за досегашните ајфони.

:D Од кај толку информации знаеш за Ајфонот?? Да не работиш во Епл?

Не глеј цени на страната на епл, се знае кај нас колку ќе биде, како и секоја година 40.000 ден смо тел. или 1 ден за две год договор
Абе јасно ко бел ден ми е за кај нас . Ме интересираше чисто информативно овие цени на епл дали им се со договор или не ??

Абе јасно ко бел ден ми е за кај нас . Ме интересираше чисто информативно овие цени на епл дали им се со договор или не ??

Да со договор на две год. слично ко кај нас

Па и нема нешто на дизајн разлика. Камерата 8, некоја апликација плус и појак процесор. Тоа е...

Па и нема нешто на дизајн разлика. Камерата 8, некоја апликација плус и појак процесор. Тоа е...

х2 повеќе RAM (1GB)
x2 појак (дуал кор) процесор
х7 појака (дуал кор) графичка
Пософистицирана камера (чип, леќи, архитектура)
Може да има 64 GB простор

Во дизајнот НЕМА РАЗЛИКА од 4ка.

Да прашам за IPhone верзија 4.2.1 и модем 05.15.04 ми го остави братми од Италија и ставив картичка од Оне можам да бирам да ме бираат но на мрежата стои Orange. Може ли да се отклучи телефонов треба нешто друго да се направи?

Да прашам за IPhone верзија 4.2.1 и модем 05.15.04 ми го остави братми од Италија и ставив картичка од Оне можам да бирам да ме бираат но на мрежата стои Orange. Може ли да се отклучи телефонов треба нешто друго да се направи?

Па ете отклучен ти е чим ти наоѓа мрежа. А на One, моментално стои Orange :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom