Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една добра вест за хејтерите на Сеиду Кеита :icon_mrgr:

Репрезентацијата на Мали се квалификуваше на Африканскиот куп кој ќе трае од 21 јануари до 12 февруари ....

Сеиду Кеита е еден од играчите кој најмногу се труди на теренот .... Не може Пеп цела сезона да игра со Бускетс како дмф, тоа е факт ..... На Бускетс исто како и на секој друг му е потребен одмор .... Со оглед на тоа дека Маскерано е префрлен во одбраната и нема потреба да менува позиција повеќе, а замени за Чави и Иниеста се Тиаго и Фабрегас , Кеита ќе си игра ДМФ како замена за Бускетс .... Кеита во Севиља 90% од натпреварите ги играше на таа позиција, таа му е природна позиција и нема што повеќе да се дискутира ....

Филе на Facebook

Во Шпанија од пред неколку дена може да се вози автомобил со македонска возачка дозвола (што значи не е потребна веќе „меѓународна„) , за некој месец најавени се авионски „нискобуџетни летови„ од Скопје до Барселона, наскоро ќе биде отворен и првиот ОФИЦИЈАЛЕН фан шоп на европскиот шампион во Скопје, од каде директно ќе може „да се замине„ на Камп Ноу...

Ајде да ве размрдам малку јас :)

294140_2017875247058_1249186495_31690583_762788334_n.jpg

Да ве прашам нешто :) hah,имам еден другар,страствен фан на Барселона,па сакам да го изненадам.....Вака,од тоа што се собирате,формирате фан клубови,печатите ли маици(не се разбирам и ја убаво) и како изгледаат? :) Надам се,разбрате ме :)) hahah

Да ве прашам нешто :) hah,имам еден другар,страствен фан на Барселона,па сакам да го изненадам.....Вака,од тоа што се собирате,формирате фан клубови,печатите ли маици(не се разбирам и ја убаво) и како изгледаат? :) Надам се,разбрате ме :)) hahah

Имаше повеќе пати идеја за печатење на маици, но за жал сеуште не е реализирана ....

Во Велес печатевме маици, имаше околу стотина, а ако не се лажам и во Струмица се печатеа маици.

Ronaldo (Real Madrid): "People singing 'Messi' at me are morons. Everyone who likes football, sure likes to watch Cristiano." [via marca]

Кога К.Роналдо ја пердаши таа неговата манекенка, си замислува како си го дрка сам.
Now that's an ego.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom