Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.652
- Поени од реакции
- 22.728
Во Шпанија од пред неколку дена може да се вози автомобил со македонска возачка дозвола (што значи не е потребна веќе „меѓународна„) , за некој месец најавени се авионски „нискобуџетни летови„ од Скопје до Барселона, наскоро ќе биде отворен и првиот ОФИЦИЈАЛЕН фан шоп на европскиот шампион во Скопје, од каде директно ќе може „да се замине„ на Камп Ноу...
Имаше повеќе пати идеја за печатење на маици, но за жал сеуште не е реализирана ....Да ве прашам нешто hah,имам еден другар,страствен фан на Барселона,па сакам да го изненадам.....Вака,од тоа што се собирате,формирате фан клубови,печатите ли маици(не се разбирам и ја убаво) и како изгледаат? Надам се,разбрате ме ) hahah
Во Велес печатевме маици, имаше околу стотина, а ако не се лажам и во Струмица се печатеа маици.Да ве прашам нешто hah,имам еден другар,страствен фан на Барселона,па сакам да го изненадам.....Вака,од тоа што се собирате,формирате фан клубови,печатите ли маици(не се разбирам и ја убаво) и како изгледаат? Надам се,разбрате ме ) hahah
koja od koja poubavaАјде да ве размрдам малку јас
Мавам капар на таа најнапред, 4ката : ))))Ајде да ве размрдам малку јас