Davy Jones
...
- Член од
- 27 октомври 2009
- Мислења
- 113
- Поени од реакции
- 30
Барам држачи за екран за лаптоп Asus x59sr, вакви
Прашај во Логин Системи (Беверли трговскиот) тие се занимаваат со делчиња и слични работи.Барам држачи за екран за лаптоп Asus x59sr, вакви
CENA?Prodavam graficka NVIDIA GeForce 8400 GS so 512 MB memorija
Ocekuvam vasi ponudi !
Дај бе матичната па све друго шитни комплетProdavam delovi za kompjuter :
1. - CPU - Intel Core2 Quad Q6600 2.4Ghz 8MB L2 Cashe LGA775. Core- Kentsfield, Multi-Core- Quad-Core, Stepping- G0, FSB- 1066MHz
____________________________________________________________________________________________________________________
2. - RAM - 8 GB DDR2 800 Mhz 5-5-5-18 Dual Channel kit, 2x2GB-4GB Kingmax i 2x2GB-4GB Kingston
____________________________________________________________________________________________________________________
3. - CPU COOLER - CoolerMaster Hyper 101 PWM 800-2700Rpm
4. - MOTHERBOARD - MSI P45T-C51
P.S Gi prodavam samo kako komplet.......... cena:12000
Ponudi po PP
korun pisi sto kofuguracija imas moze ke ti zavrsam rabota za MB neso trampa i sl.Дај бе матичната па све друго шитни комплет
Немам што да трампам, освен да ти ја дадам ASUS P5Q SE ти да ми дадеш друга P45 матичнаkorun pisi sto kofuguracija imas moze ke ti zavrsam rabota za MB neso trampa i sl.
onboard e неможеш да ја купиш и да си ја туриш..Kupuvam NVidia Geforce 8200 M G
BUMPКупувам IPAD, не е битен моделот, генерацијата, меморијата... битно да е сочуван, да има кутија и се што иде со него во кутијата =)
Понуди по ПП.