- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Ајде иде во наслов ова горе.
ОК незнаев дека има рефлектори на игралиштето кај Гоце, ако има тогаш ок еЗашто во беверли никад нема да најдеш место.
П.С и во Студенски и во Карев и во Братство има рефлектори.
Незнам кај прочита дека игралиштата што ги предложив немаат рефлектори?
RussianKid, до 4 30 ако можеш да стигнеш ке помериме термин, не е проблем. Еве и 5 нека биде.. Мене ми е сеедно кој ќе биде тајмингот.
Kако бе кој дојде дојде??ДАј нека кажат кој ќе игра сега и дали е ова официјално за надвор?Значи Студентски дом како што рече Сајбер плус тука алтернатива е форца можеме и раат термин да резервираме... А за врнење нема да врне...
16:30 Студентски Гоце во Тафталиџе ќе пишам да се стави ова во наслов кој дојде дојде ќе се комбинираме таму.
Ја викам уште од сега,зошто после ја гарантирам никој нема да сака да се мењава!!И ќе има приказни зошто ја да не играм зошто он најубаво мирно да се договориме тука(мое мислење)Не се делиме уште од сега? Oкејз![]()
Па затоа што се надополнува кај ќе играат овие +3 ??Во плава во црвена екипа,јас убаво си читам ама изгледа ти лошо пишувашТи читаш бе назад или само последна страна поделени сме уште пред 2 дена... Таа листа се надополнува.
Не него ти не ни читаш назад има уште тројца што рекоа дека ќе доаѓаат и треба да се направат три екипи. Денес како што знам е понеделник такада сигурно до четврток некој ќе откаже или ќе се допише на листа.Па затоа што се надополнува кај ќе играат овие +3 ??Во плава во црвена екипа,јас убаво си читам ама излгеда ти лошо пишуваш![]()