Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Брат подобро е во сала и ја викам, и сум зз во сала и реков и ќе резервирам во сала ама глеаш еден е доволно да наруши и да спомне нешто за повеќето кои што не ни играат активно фудбал на форумов да тргнат по него и да направат куршлус на темава!
Уназад години и години се дешава истото не е ова само оваа сезона! Ако не сме способни да се договориме незнам што да кажам.
Како ќе одлучите - така праите. Рачунајте ме за било каде.
Ајде поздрав.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Колку што гледам има две страни едни за в сала и едни за надвор.
Јас сум за надвор или на вештачка трева.
Ете Сајбер и NomoregameS понудија игралишта ( и временската прогноза е супер за во четврток)
Тие што се за оваа опција повеќе нека кликнат лајк. Ете другите нека си презентираат нивна опција и таа што ќе има повеќе лајкови да ја прифатиме, ОК?

В

Вори

Гостин
Скоро истите кои сме пријавени сега за играње,игравме во сала минатата недела и никој не се бунеше.Сега гледам све на некој нешто му смета и си бара различен термин,различен ден и тако даље.
Требаше да играме утре,ама одложивме да дојдат неколку други членови,добро.Сега сакале на бетон да играат во средина на Октомври,надвор маче и куче се заедно.
Не заебавајте бре луѓе.

Уште еднаш ќе ве замолам,дај кажете кои се тие што се пријавија отпосле,за да знаеме колку се.Ако се четворица тогаш некако ајде присила ќе се менуваме,ако се повеќе тогаш да направиме три екипи и играме мини-турнирче.

Свашта значи,секој нешто пишува,а никој жив не чита по темава.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Па договорот беше на почетокот во сала/балон да се игра.
Така се договаравме,е сега некој што рече надвор тоа друга работа.
АЈ да беше потопло барем како минатата недела океј,ќе игравме надвор ама не е.
Да не се буни некој да рече дека не сум трпел студ трте мрте.
Викендов играв и надовор по дождот,не ми сметаше ама не беше тоа тоа.Плус од 12 души само 7 игравме плус Каизер.
Вака кога ќе се закаже во сала,барем не верувам дека некој ќе откаже.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Па Расадник дај да играме не беше лошо солидна беше салата :D
Далеку дека беше солидна, салата е ужас ама ако нема др место тогаш таму.

Сајбер реално Борис салата за 5+1 е мала, а друга сала нема.
Што се однесува до мене кај сакате ќе играме и надвор идев и у сала идев не ми е проблем и надвор да играме, како ќе се договорат повеќето така
--- надополнето: Oct 10, 2011 3:21 PM ---
Скоро истите кои сме пријавени сега за играње,игравме во сала минатата недела и никој не се бунеше
За салата јас се бунев, Кајзер се бунеше, Левак се бунеше, Сајбер се бунеше од коа видовме каква е... салата е ужас за играње мн се лизга и сите си ебавме матер.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки ајде ќе пробам да ви пресечам да не забегате иако можам да си терам сеир и онака не играм.

Го видов списокот имате точно сите 5+1 и 2 замени што е супер.

Блу Арми иде кај плавите, KIFFLA голман кај црвените а Ханибал и Дјуд за овој пат еден од нив нека иде кај плавите иако се црвени. Што е толку страшно, па пуштете ги 15 мин да поиграат барем а нека си платат тогаш и помалку од вас што повеќе ќе играте.

Ако евентуално се пријавите 3 екипи играјте по 20 мин па победникот ќе игра со третата екипа.

Само уште да договорите каде ќе играте (тоа не ви се мешам) и готови сте.

Не сфаќам како толку комплицирате кога е просто ако се има желба и малку осет и за другите :) .

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Во Борис малата не сум играл, ама чим повеќето викате дека е мала - значи мала е, нема муабет. Јас исто реков, кај сакате - таму ќе играм. Поентата ми беше да се договориме побрзо, па горе - доле и не е битно кај ќе се игра, битно да играме...
А незнам зашто чим сме веќе 16 луѓе да не играме на теренот на работнички ? Па ќе стиснеме заби еднаш, прогнозата е дека нема да врне, а и температурите нема да биде под 20, што не е ништо страшно за играње.. Зборам за четврток секако.

В

Вори

Гостин
Епа добро де,сала ко сала сега,што да се прави.И мене ми лизга на бетон па никому ништо и затоа нејќам да играм.Се имам гадно повредено и не сакам пак да го направам истото.

Мене ми одговара да играме во четврток,не покасно од 17 часот и да биде во затворен простор.Толку.Веќе не пишувам,ако се договорите добро,ако не тогаш што сакате правите.

Две недели се малтретирам да ве соберам да играме,сега комплицирате мислиш организираме Светско првенство,жими курот.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Епа добро де,сала ко сала сега,што да се прави.И мене ми лизга на бетон па никому ништо и затоа нејќам да играм.Се имам гадно повредено и не сакам пак да го направам истото.

Мене ми одговара да играме во четврток,не покасно од 17 часот и да биде во затворен простор.Толку.Веќе не пишувам,ако се договорите добро,ако не тогаш што сакате правите.

Две недели се малтретирам да ве соберам да играме,сега комплицирате мислиш организираме Светско првенство,жими курот.
Ние комплицираме?

В

Вори

Гостин
Па вие изгледа.Зошто ова го имав пишано пред едно 20 страни и на останатите им одговараше ова.
Како што им одговараше ова и минатата недела на сите.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Пробувам да те разберам. Сакаш в сала, така? БТ е мала (сите се согласија), а Расадник не е сала туку лизгалиште (90% се согласија).
Еве најди сала и да одиме.
Не знам што сакаш? Сите се соглаасуваат за било каде, само ти сакаш во затворено. И само ти ја комплицираш работата. Или најди сала или дојди на отворено, друго чаре нема.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Чек сега малкѕ мнозинството се согласи да се игра надвор значи јас мислам дека може да се игра надвор дали на теренот карши Беверли во Капиштец или Аеродром. Не знам зашто комплицирате кога времето во четврток ќе биде ОК.
--- надополнето: Oct 10, 2011 3:46 PM ---

Тебе колку што памтам и форца не ти одговараше нели така кажа.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Еј ај вака ќе напраиме зашто ме заболе глава од компликации.

ЧЕТВРТОК 16:00 - ИГРАЛИШТЕТО КАЈ СТУДЕНСКИОТ ДОМ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ! (КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ, КОЈ НЕЈЌЕ - НЕМОРА)

А ТАМУ НА ЛИЦЕ МЕСТО ЌЕ ИДЕМЕ И ДО ФОРЦА И ЌЕ ДОГОВОРИМЕ СТАЛЕН ТЕРМИН!

И дај готово не пишувајте веќе ваму таму онаму!

Прогнозата вика дека времето ќе биде убаво, ќе се потпреме на тоа, имаме две екипи ПЛАВИ И ЦРВЕНИ, и аман АМАН ДОСТА, дај да изиграме фудбал!!!

И напоменувам, највеќе го предлагам ова игралиште, зашто е стварно топ, а башка што и во случај да е зафатено ИМАМЕ 4-5 АЛТЕРНАТИВНИ ИГРАЛИШТА на неполни 5 минути ОДЕЊЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom