Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
не знам дали постои таква виза. британска амбасада издава 6 месечни (макар одел и на саат време во UK) и двегодишни туристички визи. јас за такви визи не знам, не викам дека нема.
ако работите/студирате, со купена карта и резервиран авионски билет (не купен, иако на визаир не се резервира, може само да се купи) и резервиран престој, нема да има никој проблем. не би требало барем ..

кој и да мисли да доаѓа, нека ми се јави мене ако сака да помине поефтино.
за илустрација, карта во слободна продажба за премиер лига за енфилд тешко се наоѓа испод £100 до £150 дури и £200. за дерби да не праиме муабет.
додека секој што има сезонски тикет има опција да купи до 4 билети за секоја утакмца (повеќето). во тој случај се £20-40.

инаку не би требало да ве кошта многу, карта авионска однапред купена 2-3 месеци накај 50-60 евра, околу 40-45 евра повратна лутон-ливерпул. ноќевање ефтино е многу по хостели се поминува и за 10 евра спиење. има и за 30 и 50, ама за најефтино е тоа. плус картата за утакмица. додатни трошкови јадење, пиење, сувенири, дресови ... не се урачунати :) :)
а да, плус трошкови за виза. £80 ако не се лажам
--- надополнето: Oct 7, 2011 1:26 PM ---

лутон-лондон повратна кошта £16 што воопшто не е многу.

btw не им ни треба лондон, пошто можат право од лутон кон ливерпул, со една смена по пат. како и да е тоа е една карта повртана лутон-ливерпул која кошта точно £32.5

Таму живееш?! :)

Имаше шпекулации дека Суарез е повреден и ке биде 3 месец надвор од теренот , испаднаа одма по заврсшувањето на натпреварот Урунгвај-Боливиа! Сепак најверојатно се е само ШПЕКУЛАЦИЈА! останува официјално да видиме утре.

Инаку исто има шпекулација и за Евра од Манчестер!

Имаше шпекулации дека Суарез е повреден и ке биде 3 месец надвор од теренот , испаднаа одма по заврсшувањето на натпреварот Урунгвај-Боливиа! Сепак најверојатно се е само ШПЕКУЛАЦИЈА! останува официјално да видиме утре.

Инаку исто има шпекулација и за Евра од Манчестер!

Евра е повреден, го сменија у 1во полувреме ко шо разбрав.. А за Суарез мислам дека е само глупост..

не знам дали постои таква виза. британска амбасада издава 6 месечни (макар одел и на саат време во UK) и двегодишни туристички визи. јас за такви визи не знам, не викам дека нема.
ако работите/студирате, со купена карта и резервиран авионски билет (не купен, иако на визаир не се резервира, може само да се купи) и резервиран престој, нема да има никој проблем. не би требало барем ..

кој и да мисли да доаѓа, нека ми се јави мене ако сака да помине поефтино.
за илустрација, карта во слободна продажба за премиер лига за енфилд тешко се наоѓа испод £100 до £150 дури и £200(Околу 350 евра). за дерби да не праиме муабет.
додека секој што има сезонски тикет има опција да купи до 4 билети за секоја утакмца (повеќето). во тој случај се £20-40.

инаку не би требало да ве кошта многу, карта авионска однапред купена 2-3 месеци накај 50-60 евра, околу 40-45 евра повратна лутон-ливерпул. ноќевање ефтино е многу по хостели се поминува и за 10 евра спиење. има и за 30 и 50, ама за најефтино е тоа. плус картата за утакмица. додатни трошкови јадење, пиење, сувенири, дресови ... не се урачунати(100 евра) :) :)
а да, плус трошкови за виза. £80 ако не се лажам
--- надополнето: Oct 7, 2011 1:26 PM ---

лутон-лондон повратна кошта £16 што воопшто не е многу.

btw не им ни треба лондон, пошто можат право од лутон кон ливерпул, со една смена по пат. како и да е тоа е една карта повртана лутон-ливерпул која кошта точно £32.5

Се на се околу 500 евра .. што и не е така евтино за убаво поминат викенд во Ливерпул. Па уште ако и ти изгубил тимот .. :icon_lol:

Ливерпул подготвува 10 милиони евра за членот на Твенте и напаѓач Лук Де Јонг

Сезонава Лукас Леива има направено 45 лизгачки стартови од кои 73.3 % се успешни....го прави тоа во просек на секои 14тина минути....со оваа статистика тој избива на прво место во премиер лигата....ДА...на ПРВО место :cuc:
--- надополнето: Oct 10, 2011 4:10 PM ---
Лукас Леива во досагашниот дел од сезоната ја загубил топката само 2 пати....

П.С. информацииве ги вадам од фб, што пишуваат...како и да е....

јас сум еден од админите таму :)

Да не ме сфатиш погрешно....глеам дека имате вести на секој саат време...и се се подржани со извор...плус описно известувате....и се'...ама зошто не се споите со Mac Reds... една страна...и да има повеќе админи.....и онака се работи за еден исти клуб...

Да не ме сфатиш погрешно....глеам дека имате вести на секој саат време...и се се подржани со извор...плус описно известувате....и се'...ама зошто не се споите со Mac Reds... една страна...и да има повеќе админи.....и онака се работи за еден исти клуб...
не е до нас, Macedonian Reds имало 11 админи а и ние на нашата сме 5, ќе биде вкупно 16 и ке стане "хаос" според мене, вака на 2 страни е поубаво, фановите ке имаат можност за повеке информации, но во последно време гледам дека се почесто Macedonian Reds ги зимаат истите новости кои нашата страна ги објавувава а тоа мене лично не ми се допаѓа, така да до спојување тешко би дошло

не е до нас, Macedonian Reds имало 11 админи а и ние на нашата сме 5, ќе биде вкупно 16 и ке стане "хаос" според мене, вака на 2 страни е поубаво, фановите ке имаат можност за повеке информации, но во последно време гледам дека се почесто Macedonian Reds ги зимаат истите новости кои нашата страна ги објавувава а тоа мене лично не ми се допаѓа, така да до спојување тешко би дошло

Како тоа ги зимаат вашите новости....вие имате новинари, колумнисти и незнам што..... па ги пишувате...или и вие ги "крадете" од други страни? А за тоа дека се многу админи, се согласувам...мора да се намалат на 5-6......праам баш сега за тоа муабет....

Како тоа ги зимаат вашите новости....вие имате новинари, колумнисти и незнам што..... па ги пишувате...или и вие ги "крадете" од други страни? А за тоа дека се многу админи, се согласувам...мора да се намалат на 5-6......праам баш сега за тоа муабет....
хехе, не дека имаме новинари, туку тоа дека пред нив ги објавуваме вестите а подоцна и тие, тоа не ми се допаѓа, а доколку ние го направиме истото одредени фанови на нашата страна пишуваат дека сме краделе од таму, и затоа досега пост кој е објавен на Macedonian Reds нашата страница не го објавува, во врска со админите има некои кои врска си немаат од фудбал а се поставени за админи, а истотака сметам дека не треба да се поставуваат админи кои се под 16 години, и кои немаат врска со англиски јазик

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom