Не ме цитирај те молам, IQ- си момче...ај гледај си ги тие 5 ЛШ трофеи и остај ме да дискутирам со дечките кои се расположени за тоа.Се знае кои се титулите. Премиер Лига и Европските купови (ЛШ)
А, да ги додадеме и Карлинг Купот и Купот на Железниците, ќе бидеш ли задоволен?
А кој си па ти да ми кажуваш што да пишувам? Твој ли е форумов ?
--- надополнето: Oct 9, 2011 11:24 PM ---
Шо се смееш ? Еве, одземи ги сите тие глупости купови итн. Собери, колку пати Мен бил шампион на европа и Англија и колку пати Ливерпул бил шампион на Европа и Англија. (Одговорот горе ти го кажав ми се чини).
И не јади многу трици, зашто твоето другарче Мартин Јунајтед од фан клуб Манчестер Јунајтед прв започна да провоцира со поставувањето на банерот ''НИ РЕКОВТЕ ДА СЕ ВРАТИМЕ КОА ЌЕ ИМАМЕ .. '' на првата страна од темава. А, ако си ЌОР, тоа е друго нешто.
ако мислиш на мојот пост,а сигурно на тоа мислиш сликата не беше наменета за провокација,дали го прочита текстот над сликата или едноставно виде сликата и одма почнавте со титулите.Пишав дека промото е јако,дека очекувам неизвсен натпревар и победа на манчестер .Исто така додадов информација за сите одиграни натпревари кој колку победи има и колку завршиле нерашано...За фановите на Јунајтед... Видете кој прв почна со провокации на првата страна на темава, па после плачете како бебенца !
точно си прочиталКако што прочитав некаде, судија на натпреварот ќе биде Андре Маринер.
Сине, ова може Реал или Милан да го изјават, вие не сте им дораснати уште.Пшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшштттт !!!
Јас ќе се обложам.Кој сака да се обложиме во аватар на месец дена во победа на Јунајтед
--- надополнето: Oct 10, 2011 2:31 PM ---
Изгледа никој нема храброст со бато Гоше да се обложи
DealЈас ќе се обложам.
DealI jas se nafakam!!!!
Сега пошто сме ние двајца ако изгубиш и аватар и потпис ќе мењашDeal
--- надополнето: Oct 10, 2011 2:57 PM ---
Deal