ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.714
- Поени од реакции
- 43.739
АМАН БЕ!
Џеко ја утна работата, Веб во финалето беше ужасенЃубрето ВЕБ судеше финале на СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2011 ГОДИНА ВО АФРИКА бе ...тешете се вие дека е до него проблемот...а не до Шкртал ,Карагер и д бест уан Керол.
58 се Мерханпријателе, Ливерпул нема 58 туку има 61 !
Леле бе, како ви е интересно се тоа па тоа да го расправате.. Иначе конкретно за примеров да кажам само, кога веќе ја ставаш Премиер Лигата и Лигата на Шампионите, стави го и националниот (ФА) Купот.. Оти тој е исто така важен куп... Она другото е бонус...Ливерпул 18 и 5 = 23
Манчестер 19 и 3 = 22
Ливерпул е потрофеен. Шо не е јасно ?
Ај бе одјеби,од сите твои фан клуб-френдс ти си најпаметен...прекини да ми постираш математики тука и остави нешто содржајно да напише некој...stormspeaker ради таквите ко тебе се одкажа од темава.Ливерпул 18 и 5 = 23
Манчестер 19 и 3 = 22
Ливерпул е потрофеен. Шо не е јасно ?
18 League Titles 5 European Cups 7 FA Cups 7 League Cups 3 UEFA Cups 3 European Super Cups 15 Charity Shields 3 FA Youth Cups ... Колку се брат ?
Се знае кои се титулите. Премиер Лига и Европските купови (ЛШ)Леле бе, како ви е интересно се тоа па тоа да го расправате.. Иначе конкретно за примеров да кажам само, кога веќе ја ставаш Премиер Лигата и Лигата на Шампионите, стави го и националниот (ФА) Купот.. Оти тој е исто така важен куп... Она другото е бонус...
А кој си па ти да ми кажуваш што да пишувам? Твој ли е форумов ? Ај бе одјеби,од сите твои фан клуб-френдс ти си најпаметен...прекини да ми постираш математики тука и остави нешто содржајно да напише некој...stormspeaker ради таквите ко тебе се одкажа од темава.
Ај кулирај и не ми постирај овде равенки.
Шо се смееш ? Еве, одземи ги сите тие глупости купови итн. Собери, колку пати Мен бил шампион на европа и Англија и колку пати Ливерпул бил шампион на Европа и Англија. (Одговорот горе ти го кажав ми се чини).
Толку од мене,последен пост,очигледно е дека има некои кои не знаат да направат една добра дискусија.
Се читаме после утакмица.
Не квари дискусија бе.А утакмица е лигашка или ЛШ ?