Ливерпул vs Манчестер Јунајтед, 13.45h, 15.10 2011(сабота ) Anfield Road

Ваше типување околу натпреварот Ливерпул-Манчестер Јунајтед

• Вкупно гласачи
    182
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ѓубрето ВЕБ судеше финале на СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2011 ГОДИНА ВО АФРИКА бе ...тешете се вие дека е до него проблемот...а не до Шкртал ,Карагер и д бест уан Керол.
Џеко ја утна работата, Веб во финалето беше ужасен :D

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Ливерпул 18 и 5 = 23
Манчестер 19 и 3 = 22

Ливерпул е потрофеен. Шо не е јасно ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.714
Поени од реакции
43.739
Ливерпул 18 и 5 = 23
Манчестер 19 и 3 = 22

Леле бе, како ви е интересно се тоа па тоа да го расправате.. Иначе конкретно за примеров да кажам само, кога веќе ја ставаш Премиер Лигата и Лигата на Шампионите, стави го и националниот (ФА) Купот.. Оти тој е исто така важен куп... Она другото е бонус...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Ливерпул 18 и 5 = 23
Манчестер 19 и 3 = 22

Ај бе одјеби,од сите твои фан клуб-френдс ти си најпаметен...прекини да ми постираш математики тука и остави нешто содржајно да напише некој...stormspeaker ради таквите ко тебе се одкажа од темава.
Ај кулирај и не ми постирај овде равенки.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.151
Поени од реакции
23.277
И тие титули играат на теренот или нешто друго ? Аман веќе, скапавте броење.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
18 League Titles 5 European Cups 7 FA Cups 7 League Cups 3 UEFA Cups 3 European Super Cups 15 Charity Shields 3 FA Youth Cups ... Колку се брат ?
:pos:
Толку од мене,последен пост,очигледно е дека има некои кои не знаат да направат една добра дискусија.
Се читаме после утакмица.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Леле бе, како ви е интересно се тоа па тоа да го расправате.. Иначе конкретно за примеров да кажам само, кога веќе ја ставаш Премиер Лигата и Лигата на Шампионите, стави го и националниот (ФА) Купот.. Оти тој е исто така важен куп... Она другото е бонус...
Се знае кои се титулите. Премиер Лига и Европските купови (ЛШ)
А, да ги додадеме и Карлинг Купот и Купот на Железниците, ќе бидеш ли задоволен?
Ај бе одјеби,од сите твои фан клуб-френдс ти си најпаметен...прекини да ми постираш математики тука и остави нешто содржајно да напише некој...stormspeaker ради таквите ко тебе се одкажа од темава.
Ај кулирај и не ми постирај овде равенки.
А кој си па ти да ми кажуваш што да пишувам? Твој ли е форумов ? :)
--- надополнето: Oct 9, 2011 11:24 PM ---
:pos:
Толку од мене,последен пост,очигледно е дека има некои кои не знаат да направат една добра дискусија.
Се читаме после утакмица.
Шо се смееш ? Еве, одземи ги сите тие глупости купови итн. Собери, колку пати Мен бил шампион на европа и Англија и колку пати Ливерпул бил шампион на Европа и Англија. (Одговорот горе ти го кажав ми се чини).

И не јади многу трици, зашто твоето другарче Мартин Јунајтед од фан клуб Манчестер Јунајтед прв започна да провоцира со поставувањето на банерот ''НИ РЕКОВТЕ ДА СЕ ВРАТИМЕ КОА ЌЕ ИМАМЕ .. '' на првата страна од темава. А, ако си ЌОР, тоа е друго нешто.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Порано беше само думан по фан клубовиве, сега тој може вода да носи :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop