Лига на шампиони 2011/12

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Чеховски Медведи не е слаба екипа али Атлетико ќе стигне далеку годинава се гледа дека се подобри од лани.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Тесен меч засега...26-25 за Јорганџиите:D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Опааа 30-30.Многу се јаки Чеховски го знаев тоа,дури и ланска сезона имаа добар тим.Лазаров инфо??

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
Инаку, Миркуловски :cuc: Многу напреднал последнава сезона...
Mиркуловски и пред тоа беше добар, само му требаше некој да го посоветува да не прави пробивања без врска. Имаме доста добри бекови за во репрезентација, само да бидат здрави и се ќе е фантастично.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Mиркуловски и пред тоа беше добар, само му требаше некој да го посоветува да не прави пробивања без врска. Имаме доста добри бекови за во репрезентација, само да бидат здрави и се ќе е фантастично.
Со тебе се пречкав за него лани !? :D

Знам кога го критикував лани имаше некој што го бранеше... не си ги повлекувам критиките за слабата игра тогаш, но сега ме радува што го користи сиот свој потенцијал... :)

Да се надеваме дека Самарџиски ќе биде негиовиот „пандан“ во кошарка... :pos:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
Со тебе се пречкав за него лани !? :D

Знам кога го критикував лани имаше некој што го бранеше... не си ги повлекувам критиките за слабата игра тогаш, но сега ме радува што го користи сиот свој потенцијал... :)

Да се надеваме дека Самарџиски ќе биде негиовиот „пандан“ во кошарка... :pos:
Па можно е, отсекогаш ми се свиѓало како играл, иако се нервирав кога некогаш ќе промашеше од шест метри откако ќе напраеше добар пробив, ама никогаш не сме имале таков играч, кој знае така да се пробива, како машки Јелиз Озел :pos: Инаку, интересна работа и Самарџиски ми е мене еден од омилените играчи :pos:

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
седмерците да се реализираа, можеше Металург да победи на крајот, но и вака не е лошо, со бод од Русија..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Цимос Копер победи во Констанца што е лошо за Металург... Тие се сега втори со 4 бода...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Ауууу Копер за малку ќе скинеше бод со ХСВ:D
ХСВ водеше цело полувреме со 5,6 разлика,второто и со 7 и застанаа,Копер полека се доближуваше и на крај само од брзоплетост и некоја одбрана на голманите на ХСВ куртулија Германците....
Ако игра вака ХСВ со Металург во Скопје има шанса Металург....:)

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Денеска Металург во 18:00 часот во салата “Автокоманда“ игра против Ловќен од Црна Гора во рамките од Регионалната СЕХА лига..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom