- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Чеховски Медведи не е слаба екипа али Атлетико ќе стигне далеку годинава се гледа дека се подобри од лани.
Mиркуловски и пред тоа беше добар, само му требаше некој да го посоветува да не прави пробивања без врска. Имаме доста добри бекови за во репрезентација, само да бидат здрави и се ќе е фантастично.Инаку, Миркуловски Многу напреднал последнава сезона...
Со тебе се пречкав за него лани !?Mиркуловски и пред тоа беше добар, само му требаше некој да го посоветува да не прави пробивања без врска. Имаме доста добри бекови за во репрезентација, само да бидат здрави и се ќе е фантастично.
Па можно е, отсекогаш ми се свиѓало како играл, иако се нервирав кога некогаш ќе промашеше од шест метри откако ќе напраеше добар пробив, ама никогаш не сме имале таков играч, кој знае така да се пробива, како машки Јелиз Озел Инаку, интересна работа и Самарџиски ми е мене еден од омилените играчиСо тебе се пречкав за него лани !?
Знам кога го критикував лани имаше некој што го бранеше... не си ги повлекувам критиките за слабата игра тогаш, но сега ме радува што го користи сиот свој потенцијал...
Да се надеваме дека Самарџиски ќе биде негиовиот „пандан“ во кошарка...
Најефикасен во тимот на Мадрид со 7 гола.Опааа 30-30.Многу се јаки Чеховски го знаев тоа,дури и ланска сезона имаа добар тим.Лазаров инфо??
И Лазаров е тука негде, на 7 место со 27 гола. Убаво е да се гледа македонското знаме на вакви страни. Браво