Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега кога се ранети треба да ги докрајчиме,можеби е малце сурово но не се заборава така лесно 2007 год. кога на крај не поебаа.

Не беше проблем тоа што тогаш не ни дозволија да ги победиме. Никој нема право да бара друг тим да му попушти.

Мене највеќе ме навреди што после тоа славеа како да они да ја освоиле титулата, а не Мадрид. Нив повеќе им значеше ние да не освоиме титула отколку да не победат затоа сакам да скапат во Секунда од следната година.

Леле оној директорот од Еспањол рекол:
-Ако Ла Порта има човечност ке не пушти да земеме барем бод бидејки ние сме последни а тие први со 10 бода пред вториот!
Мамичето твое а вие коа не здупивте за титулата а?Сеа бод сакаш иди еби се у гс бе копиљ
Лол... дајте им барем бод за греота се:pos: шала на страна... треба да ги начукате 5-0 на нубариве:)

Mamata na ovie Epanol treba da im se rasplace. Zasluzuvaat viziranje na kartata za Secunda Division so petarda vo svojata mreza. Duri i da odmora nekoi prvotimci Guardiola, sepak Espanol se zreli za debakl.

Повиканите за вечер:

Valdés, Pinto, Jorquera,
Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Cáceres, Abidal, Sylvinho,
Xavi, Touré, Busquets, Keita, Gudjohsen,
Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Hleb

Ајде уште пола саат.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Со душа го чекам мечот, време е за одмазда.

Сигурно Меси ќе биде стартер, не верувам Гвардиола да ја коцка утакмицата.

Нека се јави ЗИКС и нека постира некој добар линк :)))))

Не верувам ништо сериозно да е со Абидал. Го удрија во јајцата, ќе биде фит за со Лион.

На секоја телевизија ја дават Реал, а тие линковите сецкат неможам да гледам у пичку матер.

Не верувам ништо сериозно да е со Абидал. Го удрија во јајцата, ќе биде фит за со Лион.

На секоја телевизија ја дават Реал, а тие линковите сецкат неможам да гледам у пичку матер.
глеј на рамбо Тв

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom