Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Сега кога се ранети треба да ги докрајчиме,можеби е малце сурово но не се заборава така лесно 2007 год. кога на крај не поебаа.
Не беше проблем тоа што тогаш не ни дозволија да ги победиме. Никој нема право да бара друг тим да му попушти.

Мене највеќе ме навреди што после тоа славеа како да они да ја освоиле титулата, а не Мадрид. Нив повеќе им значеше ние да не освоиме титула отколку да не победат затоа сакам да скапат во Секунда од следната година.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Леле оној директорот од Еспањол рекол:
-Ако Ла Порта има човечност ке не пушти да земеме барем бод бидејки ние сме последни а тие први со 10 бода пред вториот!
Мамичето твое а вие коа не здупивте за титулата а?Сеа бод сакаш иди еби се у гс бе копиљ
Лол... дајте им барем бод за греота се:pos: шала на страна... треба да ги начукате 5-0 на нубариве:)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Mamata na ovie Epanol treba da im se rasplace. Zasluzuvaat viziranje na kartata za Secunda Division so petarda vo svojata mreza. Duri i da odmora nekoi prvotimci Guardiola, sepak Espanol se zreli za debakl.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Повиканите за вечер:

Valdés, Pinto, Jorquera,
Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Cáceres, Abidal, Sylvinho,
Xavi, Touré, Busquets, Keita, Gudjohsen,
Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Hleb

V

Viktoranius

Гостин
Ајде уште пола саат.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Со душа го чекам мечот, време е за одмазда.

Сигурно Меси ќе биде стартер, не верувам Гвардиола да ја коцка утакмицата.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Нека се јави ЗИКС и нека постира некој добар линк :)))))

V

Viktoranius

Гостин
Не верувам ништо сериозно да е со Абидал. Го удрија во јајцата, ќе биде фит за со Лион.

На секоја телевизија ја дават Реал, а тие линковите сецкат неможам да гледам у пичку матер.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Не верувам ништо сериозно да е со Абидал. Го удрија во јајцата, ќе биде фит за со Лион.

На секоја телевизија ја дават Реал, а тие линковите сецкат неможам да гледам у пичку матер.
глеј на рамбо Тв

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom