Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Sigurna pobeda kakov espanyol ima da go pregazime posle onoj neresen rezultat so betis ima ovie da plata za to

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Победуваме 100% само не знам како ќе победи Реал изгледа Касиљас нема да брани може Кодина да го замени или ќе се излажат со Дудек:):):):)

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Победуваме 100% само не знам како ќе победи Реал изгледа Касиљас нема да брани може Кодина да го замени или ќе се излажат со Дудек:):):):)
абе ние да тепаме па ич не ми е гајле за нив....кој сака нека им брани

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Леле оној директорот од Еспањол рекол:
-Ако Ла Порта има човечност ке не пушти да земеме барем бод бидејки ние сме последни а тие први со 10 бода пред вториот!
Мамичето твое а вие коа не здупивте за титулата а?Сеа бод сакаш иди еби се у гс бе копиљ

V

Viktoranius

Гостин
Добро ќе биде да кикснат да се вратиме на старата бодовна разлика. А плус тоа како што знам, и Робен и Шнајдер нема да играт.

Иначе овој директорот може само да гледа како неговиот тим ќе биде декласиран вечер. Се моли за бод, а не се сеќава како пред 2 години заради нив изгубивме титула. Мочко.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ajde da ocekuvame deka i eto ke go dade prviot gol na domasen teren protiv espanyol,do sega covekot nemal sreka

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Сега кога се ранети треба да ги докрајчиме,можеби е малце сурово но не се заборава така лесно 2007 год. кога на крај не поебаа.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
-Ако Ла Порта има човечност ке не пушти да земеме барем бод бидејки ние сме последни а тие први со 10 бода пред вториот!
Мамичето твое а вие коа не здупивте за титулата а?Сеа бод сакаш иди еби се у гс бе копиљ
Хахаха :zver: е човекот нека се надева на бод лудак,нека биде среќен ако примат помалку од 3 гола.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Сега кога се ранети треба да ги докрајчиме,можеби е малце сурово но не се заборава така лесно 2007 год. кога на крај не поебаа.
Ништо не е сурово за нив копилиња им ја е..м ма...та у пи..ка циганска.Не заебаа за титулата сеа сакаат бод.Ако сакаат бод нека го освојат а не барца ај нека ни пушти. PER SEMPRE ANTIPERICOS!!!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Меси од старт ќе игра или ќе го пуштат после да ги напраи мајмуни сите ?

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Ма каква човечност пред две сезони во 90 мин примивме гол тоа човечки ли е кејф ке ми е да ги гледам во секунда !!! Ќе ги пренесуват ли негде у живо барса ако не пустејте некој линк

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
more torko smrden ke prekinis li mamata tvoja(za pederot so naviva za man za nego vikam)
man trebe da go pomine nezgodniot inter pa posle da se nadeva na nesto drugo,ama ako izgube man od inter togas ke ve vidam kako eden po eden ke se cistite od forumot magarinja edni skapani
Култура...........................

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom