абе ние да тепаме па ич не ми е гајле за нив....кој сака нека им браниПобедуваме 100% само не знам како ќе победи Реал изгледа Касиљас нема да брани може Кодина да го замени или ќе се излажат со Дудек
Не!Ќе биде тешко со Еспањол а?:wink:
Добро ќе биде да кикснат да се вратиме на старата бодовна разлика. А плус тоа како што знам, и Робен и Шнајдер нема да играт.Победуваме 100% само не знам како ќе победи Реал изгледа Касиљас нема да брани може Кодина да го замени или ќе се излажат со Дудек
Хахаха е човекот нека се надева на бод лудак,нека биде среќен ако примат помалку од 3 гола.Леле оној директорот од Еспањол рекол:
-Ако Ла Порта има човечност ке не пушти да земеме барем бод бидејки ние сме последни а тие први со 10 бода пред вториот!
Мамичето твое а вие коа не здупивте за титулата а?Сеа бод сакаш иди еби се у гс бе копиљ
Ништо не е сурово за нив копилиња им ја е..м ма...та у пи..ка циганска.Не заебаа за титулата сеа сакаат бод.Ако сакаат бод нека го освојат а не барца ај нека ни пушти. PER SEMPRE ANTIPERICOS!!!!Сега кога се ранети треба да ги докрајчиме,можеби е малце сурово но не се заборава така лесно 2007 год. кога на крај не поебаа.
Hell yeah!Од старт.:smir:
Ма каква човечност пред две сезони во 90 мин примивме гол тоа човечки ли е кејф ке ми е да ги гледам во секунда !!! Ќе ги пренесуват ли негде у живо барса ако не пустејте некој линкЛеле оној директорот од Еспањол рекол:
-Ако Ла Порта има човечност ке не пушти да земеме барем бод бидејки ние сме последни а тие први со 10 бода пред вториот!
Мамичето твое а вие коа не здупивте за титулата а?Сеа бод сакаш иди еби се у гс бе копиљ
Култура...........................more torko smrden ke prekinis li mamata tvoja(za pederot so naviva za man za nego vikam)
man trebe da go pomine nezgodniot inter pa posle da se nadeva na nesto drugo,ama ako izgube man od inter togas ke ve vidam kako eden po eden ke se cistite od forumot magarinja edni skapani