Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.427
Зашто немаше комити на кале? Не сум во тек не знам стварно. Лани на европските мечеви во ракомет одеа добра бројка
Нема заинтгересираност ниту пак организираност за ракометните мечев и. Знаеш дека фудбалот ни е центар на внимание, а на ракомет по потреба и во време кога нема фудбалски мечеви. Можеби викендов беше право време за подршка, но ден пред мечот падна договор да нема навивање.

Иначе уште еднаш се докажува колку сме слаби годинава...
Лазаров:sick:
Да пукне Вујо што не го пушта Ангеловски да игра:mad:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.959
Поени од реакции
15.181
Ах бе Вујо за кој кур го смени тимот ов лани ...
Очајна игра. Мислам дека ке не елиминираат таму. Само Собол вреди од новите.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
Кај го нашле тој Собол врска си нема.Па уште го ставаат седмерци да шутира :sick:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Кај го нашле тој Собол врска си нема.Па уште го ставаат седмерци да шутира :sick:
Да пишеше кај ги нашле другиве, да те разберев, ама за Собол да прашуваш кај го нашле?! Стварно не те сфаќам...

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
Да пишеше кај ги нашле другиве, да те разберев, ама за Собол да прашуваш кај го нашле?! Стварно не те сфаќам...
Па да промашиш 2-3 седмерци и да промашиш уште толку зицер ситуации :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Сеа ги гледам металург, ако лани беа класа над нас, сега се 2, па може и повеќе.... Они идат напред ние се повеќе тонеме...

П

Паспарту

Гостин
Металург го зема најдоброто од државава, па после тој тим го надградуваше со квалитетни странски играчи + екстра тренер. Ние секоја година го менуваме целиот тим и носиме третокласни српско-црногорски играчи + имаме тренер на кого најдобро му лежи улогата на маскота. Реално гледано ние сме неколку класи послаби од Металург...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.427
Металург го зема најдоброто од државава, па после тој тим го надградуваше со квалитетни странски играчи + екстра тренер. Ние секоја година го менуваме целиот тим и носиме третокласни српско-црногорски играчи + имаме тренер на кого најдобро му лежи улогата на маскота. Реално гледано ние сме неколку класи послаби од Металург...
Има да изгубиме како магариња :D
Пораз од 10 разлика не ни бега...
Ете што зборев за Вујо долго долго долго време, шоу-мен и ништо повеќе...
Но може не е кај него проблемот, може до политиката на клубот е...
Што треба да се направи за да почнат да ги играат нашите млади ракометари?:tapp:
Ради некои цирклузанти нашите млади раскометари стагнираат во формата, а реално ако си играа со време, сега може ќе беа дел и од Македонската селекција.
Лазаров каков камен е човече...
Металург до лани си вазираше игра на Мојсо, а Миркуловски само глумеше цело време. Сега тој станал играчиште, матер ебава...
Секоја чест колку напреднал. Има да не искичмат у пм...
Ние само менуваме играчи и нормално дека нема резултати...
Но како и секогашќе оставиме времето да минува и да чекаме чудо.
Јас го посакувам Темелковски за тренер:)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Јас го посакувам Темелковски за тренер:)
Не заебај. Не само таа мароинета. Реално треба да се бара странец за решение зашто нашиве тренери баш се „покажаа“. Вујо е веќе испукана пушка. Само ни одмага повеќе во желбата да се стават работите под контрола.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.427
Не заебај. Не само таа мароинета. Реално треба да се бара странец за решение зашто нашиве тренери баш се „покажаа“. Вујо е веќе испукана пушка. Само ни одмага повеќе во желбата да се стават работите под контрола.
Брат марионета или не, не однесе на светско, освои деветто место, со МРК беше солиден тренер, со Тинекс си не плеска секоја година...
Странец може да се донесе некој Србин, а тоа дефинитивно не го посакувам. Ги видовме сите што дрва се...
Нас ни треба некој што ќе ги воздигне младите Македонски ракометари...
Ни фалеа јаки утакмици, ете ни ја СЕХА лигата со јаки утакмици секоја недела. И пак нашите не добиваат шанса, туку добиваат шанса 35 годипни Срби...

П

Паспарту

Гостин
Тоа мене највеќе ме нервира, форсирањето на "ЧКЉ" странци, на сметка на нашите деца. Јас да сум на местото на Михајло, ако веќе не им парирам на Металург со играчите и пред се парите, тогаш ќе почнам да форсирам млади играчи надополнети со 1 или 2 квалитетни странски играчи. Кое фајде од ваквиот тим, истиов треба наредна година да се менува, со 40 годишни играчи не се прави квалитетен тим... Видете денеска како изигра Металург, таква игра (и резултат) на гостински терен од страна на македонска екипа немало оддамна, а тоа искрено е за почит.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Стојан Петрушевски,мислам така дека беше.Сега на вујо му е помошник,а е во вардар од крајот на својата голманска кариера.Ако ме држи сеќавањето со него имавме и една голема победа над една германска екипа.Кој се сеќава подобро може да напише.
Инаку тој е моја желба за тренер,мислам дека треба да му се даде шанса.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Стојан Петрушевски,мислам така дека беше.Сега на вујо му е помошник,а е во вардар од крајот на својата голманска кариера.Ако ме држи сеќавањето со него имавме и една голема победа над една германска екипа.Кој се сеќава подобро може да напише.
Инаку тој е моја желба за тренер,мислам дека треба да му се даде шанса.
http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2002-03/match/3/044
Со Кил победи Вардар...:D

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Факт е дека Вујович испадна многу несериозен без ауторитет со опуштање влегоа и замалку ќе изгубеа од еден аутсајдер Извиџач. Ако веќе треба да си оди Вујович, ова не му е првпат вака и претходно долги години имаше шанса во Вардар и само мењаше играчи без некој поголем успех, според мене не е потребно носење на странци туку или Савевски или Шундовски кој се покажа како одличен тренер со Македонија можат да го заменат.

Kajgana Shop

На врв Bottom