- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 90
Sony Pictures Acquiring New Steve Jobs Biography For Major Feature Film
Така и си мислев. Ќе прават пари од животот на Џобс.
Така и си мислев. Ќе прават пари од животот на Џобс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, тоа е повторувано многу пати и прифатено како вистина, дека вториот дел е подобар. Исто и T2. Според мене се на исто ниво и едните и другите. Т1 има полоши ефекти заради буџетот ама приказната е врв.^ Старо ама добро. Само не се согласувам со тоа дека вториот дел од Кум е подобар од првиот, во најмала рака се на исто ниво. Ама ај ќе се опрости, tough call e![]()
На филмовите мислелеДа, тоа е повторувано многу пати и прифатено како вистина, дека вториот дел е подобар. Исто и T2. Според мене се на исто ниво и едните и другите. Т1 има полоши ефекти заради буџетот ама приказната е врв.
Според мене, и Back to the Future 2 и 3 имаат малку вода во резервоаротDie Hard 3 е подобар од 2, Batman 1 е многу подобар од другите. Но сепак, ова е само листа, идејата е многу добра
Ме интересира што мислеле со она Star Trek 1, 2, 3... на серијалите или на филмовите, пошто 11 филмови има...
Т1 има полоши ефекти заради буџетот ама приказната е врв.
+1Според мене, и Back to the Future 2 и 3 имаат малку вода во резервоарот
Првото е временски парадокс не може без тоаСреќа што Камерон инсистирал на последните сцени инаку Терминатор 1 ќе имаше оцена 5.0 а Т2 никогаш немаше да го дочекаме.
И јас не го знаев ова за 7. Среќа што Пит употребил авторитет.Не знаев за ова за Т1.Ме потсети, пред некое време имаше дека Бред Пит се изборил за Se7en онака да заврши, сакале да го променат крајот.
http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=22873
Линков води кон спојлери за крајот на Se7en.
Само шо го прочитав. Ова ти е Монт Еверест на глупавоста
80'те се враќаат во темно пакувањеНе можам да престанам да се смеам. Хју Џекман тренира робот за да стане боксер.
И уште на врв на бокс офис. А браво амери, зрно мозок немате...