F
FuckYouAll
Гостин
И едните и другите знајте дека се ова што го пишувате е залудно, две сосема различни страни на една приказна, оваа ќе трае се додека конечно не се докажи дека едните или другите се во право.
Тоа што беше Јуве во Серија Б е малце? Сакате уште?И едните и другите знајте дека се ова што го пишувате е залудно, две сосема различни страни на една приказна, оваа ќе трае се додека конечно не се докажи дека едните или другите се во право.
На мочање бев. Од вакви дискусии некогаш сат време не можам од на шоља да станам.Го замолчија ИОсоно![]()
Неморат, доста беше.Тоа што беше Јуве во Серија Б е малце? Сакате уште?![]()
дечкото што почитуваше правила,откако се измоча седечки као девојче,се промени и не почитува правила повеќе!!!!!!Бјанконеро, Сашенко и Менхетен заслужуваат респект од навивачите на Јуве. Нормално и Кико од тие што пишуваа порано и уште неколку дечки сега, ќе ми извинат што заборавам никови пошто ретко дискутирам тука.
Ама ботови што има брате тоа е чудо едно... Знам дека скандалот излезе во 2006 бе! Што демантираш ти уопште, тенџериња сте и ти и Јонзе
--- надополнето: Oct 7, 2011 5:53 PM ---
На мочање бев. Од вакви дискусии некогаш сат време не можам од на шоља да станам.
Жива срека дечково за Интер што не навива.дечкото што почитуваше правила,откако се измоча седечки као девојче,се промени и не почитува правила повеќе!!!!!!
bratu prijavi mu mislenje...дечкото што почитуваше правила,откако се измоча седечки као девојче,се промени и не почитува правила повеќе!!!!!!
Пролив ме фати од тебе. Не знам зошто се возбудуваш дека ти реков тенџере, ваљда кога ти реков дека си едноклеточен организам не мислеше дека е комплимент?дечкото што почитуваше правила,откако се измоча седечки као девојче,се промени и не почитува правила повеќе!!!!!!
богами со такви кретени као вас и среќен сум што не навивам за таков селски клуб.Жива срека дечково за Интер што не навива.
дека рече си бил да мочаш,а седечки се знае кој моча девојчињата и педерите!!!!!Пронајди се сам шо сиПролив ме фати од тебе. Не знам зошто се возбудуваш дека ти реков тенџере, ваљда кога ти реков дека си едноклеточен организам не мислеше дека е комплимент?
И да, сарказмот и иронијата не се купуваат во продавница.
Педерите мочаат седечки? WOW... што не ќе научи човекбогами со такви кретени као вас и среќен сум што не навивам за таков селски клуб.
--- надополнето: Oct 7, 2011 5:59 PM ---
дека рече си бил да мочаш,а седечки се знае кој моча девојчињата и педерите!!!!!Пронајди се сам шо си
После 7 месеци бан ,пак памет не ти доаѓа а лепи???ццццбогами со такви кретени као вас и среќен сум што не навивам за таков селски клуб.
--- надополнето: Oct 7, 2011 5:59 PM ---
дека рече си бил да мочаш,а седечки се знае кој моча девојчињата и педерите!!!!!Пронајди се сам шо си
да не сакаш и адерса да ти дадам,пошо глеам ги читаш моите постови у фан клуб јуве,па да знаеш подетално се за мојот живот????После 7 месеци бан ,пак памет не ти доаѓа а лепи???цццц![]()
Јуве во 90-тите(Липи кога беше тренер) беше поим за фудбал у цела Европа. Така да џабе ти се тие муабети дека Интер бил оштетуван тогаш. Да имало е некоја судиска одлука за Јуве , не велем не, ама разликата помеѓу тогашниот Јуве и тогашниот Интер е светлосни години, муабетот за 90тите дека Интер неможел да освои титула заради тоа што Јуве ги местел првенствата ти е fail. 3 Финалиња по ред во ЛШ во 90тите, едно освоено, Фергусон изјави дека на неговите им играчи велел да го гледат Јуве на Липи и да учат. За калчополи , ви оставам вие да си се расправате.Друже дај бе престанете да ја откривате Америка. Ебено е смешно колку ви се нејасни работите си нафрлате од памет теории. Да те внесам малку во системот:
1. Докази се обезбедени за тие години. Затоа сте казнети за тие години.
2. Докази почнаа да се прибираат од едноставна причина што и врапчињата во Италија знаеја што се случува подолго време.
3. Спорни сезони има. 1998 е кардинален пример кога судиите го решија скудетото во директниот дуел помеѓу Јувентус и Интер.
4. Во четири скудета кои Јувентус ги освои од 90-тите наваму, втор е секогаш Интер, не Милан. И сите сезони поминуваа со контроверзии, да речам индиции за местење, по што се пристапи кон прибирање докази, по што се докажа на суд. Тоа се годините во кои наводно Интер бил просечна екипа.
5. Докажано е допингување на фудбалери на Јувентус во 90-ите а тие титули, вклучително и онаа од ЛШ, ви останаа само заради тоа што делото е застарено, т.е. се откри предоцна. Нам не ни е од никакво значење тоа што не ви ги одземале, затоа не плачеме секој ден како Моџи и Ањели.
6. Никој не вика дека ако се било во ред во Италијанскиот фдбал само Интер ќе победувал или само Милан ќе победувал или само Јувентус ќе победувал. Фактите велат дека една екипа беше фаворизирана долго време што придонесе да избие аферата која ја знаеме како Калчополи и која ги донесе работите во каква-таква нормала.
Сега, престанете да плачете и направете екипа па да има за што да збориме.