Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не ми е јасно оти коментирате за "слаби" фудбалери , секој човек не е ист , некој помалце знае,некој повеќе, што сте се запнале овај вака онај така, Јувентус ете најтрофеен клуб то е ФАКТ!
На Јувентус му одзедоја титули, им ја доделија на Интер затоа што тие беа втори то е ФАКТ!
И шо не е јасно тука?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
само што тие споменатите во јуве во вашиот посран сајт никогаш не биле носители на игра,додека грешко беше главен у одбрана кај вас,а коко у средина.и шо ги спомињаш заморано курци палци,коа тие у 2005 и 2006 година веќе одамна беа во пензија.
Ти ги спомна Турам, Канаваро, Зидан, претпоставувам дека за тој период зборуваме.
Коко никогаш не бил носител на игра.
И немој со навреди. Тоа што го тресе Моџи редовно си има деманти само вие не сакате да слушнете. Штом ве интересира демагогија, терајте си така. Тој ќе ви каже се што сакате да слушнете, само да заборавите дека заради него е извалкано името на клубот и заради него игравте во Сериа Б. Ваше си е да верувате во што сакате.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ти ги спомна Турам, Канаваро, Зидан, претпоставувам дека за тој период зборуваме.
Коко никогаш не бил носител на игра.
И немој со навреди. Тоа што го тресе Моџи редовно си има деманти само вие не сакате да слушнете. Штом ве интересира демагогија, терајте си така. Тој ќе ви каже се што сакате да слушнете, само да заборавите дека заради него е извалкано името на клубот и заради него игравте во Сериа Б. Ваше си е да верувате во што сакате.
и јас не го сакам којзнае колку моџи,ама човекот понекогаш е и премногу реален.грешко има 42 настапи за 2 години во интер,а пример перикар пошо е спомнат во текстот нема ниту еден настап.Не знам шо не извадивте и некој од пионери,кадети,петлиња да го ставите во текстот.Жива глупост е текстот

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
и јас не го сакам којзнае колку моџи,ама човекот понекогаш е и премногу реален.грешко има 42 настапи за 2 години во интер,а пример перикар пошо е спомнат во текстот нема ниту еден настап.Не знам шо не извадивте и некој од пионери,кадети,петлиња да го ставите во текстот.Жива глупост е текстот
Јулијано колку настапи има?
Перикард е одговор на Брнчиќ.
Поентата е дека како што имало лоши трансфери во Интер имало и во Јувентус, има и во секој клуб. Вратислав Грешко не е и не може да биде оправдување за допингот во Јуве или за сим картичките на Моџи. Кратко и јасно.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Поентата е дека како што имало лоши трансфери во Интер имало и во Јувентус, има и во секој клуб. Вратислав Грешко не е и не може да биде оправдување за допингот во Јуве или за сим картичките на Моџи. Кратко и јасно.
еве ти уште пократко и појасно УЕФА СЕ ИНТЕРЕСИРА ЗА ВМЕШАНОСТА НА ИНТЕР ВО КАЛЧОПОЛИ

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.642
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Iuliano

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
И што сереш за Јулијано,чоекот си беше стандарден прво тимец еден период.Просек има 26 натпревари по сезона.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
еве ти уште пократко и појасно УЕФА СЕ ИНТЕРЕСИРА ЗА ВМЕШАНОСТА НА ИНТЕР ВО КАЛЧОПОЛИ
Мислиш Платини?
Вие вака викавте и лани. Ќе видите вие на суд, ова она, докази имаме, џагара-багара... ништо.
Кога ќе сватиш дека тоа се само приказните на Моџи со кои турка понатаму и купува време. Ич ништо нема да биде зошто ништо нема, се е ветар и магла. Жал ми е како ве манипулира човекот, секоја приказна ја голтате, само најавува бомби и си дава гол со пета... жално.
--- надополнето: Oct 7, 2011 4:11 PM ---
И што сереш за Јулијано,чоекот си беше стандарден прво тимец еден период.Просек има 26 натпревари по сезона.
Играчиште беше тој, класа.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Мислиш Платини?
Вие вака викавте и лани. Ќе видите вие на суд, ова она, докази имаме, џагара-багара... ништо.
Кога ќе сватиш дека тоа се само приказните на Моџи со кои турка понатаму и купува време. Ич ништо нема да биде зошто ништо нема, се е ветар и магла. Жал ми е како ве манипулира човекот, секоја приказна ја голтате, само најавува бомби и си дава гол со пета... жално.
--- надополнето: Oct 7, 2011 4:11 PM ---

Играчиште беше тој, класа.
Платини е претседател,точно гледам знаеш нешто од фудбал.Лани УЕФА не се интересираше,тоа ти е од пред 2 дена.
--- надополнето: Oct 7, 2011 4:12 PM ---
Класа или не,човекот си беше првотимец во најтрофејниот клуб во Италиј,што само по себе дава дека бил одличен играч,за разлика од Вратислав Грешко.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
Платини е претседател,точно гледам знаеш нешто од фудбал.Лани УЕФА не се интересираше,тоа ти е од пред 2 дена.
И кој кур е вано дали е од ред два дена или пред две години, на сите врати имате тропнато и секаде ви викаат мрш да ве нема само Платини кој е ваш човек рекол дека ќе ве сослуша и мислите дека судниот ден ќе дојде сега.
Патетични сте.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
се ближи декември,ќе видиме што ќе се деси.на авс ви пројде славата,5 години,без мурињо сте тиња.нашето време се врати,само страв ми е вашиот гнасен претседател да не измисли пак некое калчополи,зашо можно е и марота да мести;)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
се ближи декември,ќе видиме што ќе се деси.на авс ви пројде славата,5 години,без мурињо сте тиња.нашето време се врати,само страв ми е вашиот гнасен претседател да не измисли пак некое калчополи,зашо можно е и марота да мести;)
Значи правилата на форумов ме ограничуваат да ти кажам колку низок коефициент на интелегенција имаш:

Морати не измисли ништо, Морати достави докази, доказите се рзгледани на суд и прифатени.

Вашето време не е дојдено, вие сте привремено на прво место на табелата, немате тим да се борите за скудето. Ви требаат уште многу квалитетни играчи за да се вратите на врвот.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Мислиш Платини?
Информирај се бе пријател, каков ветер каква магла, гласно и јасно беа изнесени транскриптираните телефонските разговори на Факети не се прави дека си паднат од Марс. Си пишуваш како ти одговара, велиш се било одбиено, па ако добие Јувентус Серија А пропаѓа, во прашање е цифра околу 250 милиони кој треба да му бидат исплатени на Јувентус како оштета, проблемот е во системот другар, кој има поголема моќ во системот тој владее, еве полека полека се менуваат работите, не за џабе викаат постарите трпение спасение ;)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Сте го победиле Милан на домашен терен и вашето време е вратено. :cuc:

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Значи правилата на форумов ме ограничуваат да ти кажам колку низок коефициент на интелегенција имаш:

Морати не измисли ништо, Морати достави докази, доказите се рзгледани на суд и прифатени.

Вашето време не е дојдено, вие сте привремено на прво место на табелата, немате тим да се борите за скудето. Ви требаат уште многу квалитетни играчи за да се вратите на врвот.
единствено ограничување е во твојот мозок.кој квалитетни играчи ги има Интер жити се????И ањели достави докази дека и интер е вмешан,и тие се прифатени од уефа,разгледани као шо кажа и се чека одговор.Зашо си многу паметен еве да ти појсанам и јас.И за квалитетот види си ја табелата те молам,аталанта која почна со -6,ВЕ ПОМИНА!!!!!!!
--- надополнето: Oct 7, 2011 4:24 PM ---
Сте го победиле Милан на домашен терен и вашето време е вратено. :cuc:
у смисол на играта мислев бе,мисли малце пологички.и гледај ги јуве еднаш,да ти појаснат некои работи како стојат од кога се врати конте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom