Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
zdravo
Imam iPhone 4. 4.3.5 znae nekoj kako da
mu napravam jailbreak untethered ?? I ima li razlika ako go Nosam vo mobilara na jailbreak ili sama mu napravam?? Probav so jailbreakme.com nejke , a inace mi treba jailbreak najvise radi cydia

Pozdrav!!
1. ne postoi vo momentov untethred jb za nitu eden ured sto e na 4.3.5
2. JB postoi poradi cydia :D
3. Redsn0w poslednata verzija jailbrekuva, no kako sto znaes na sekoe gasenje/palenje - treba da imash Pc so redsnow vo blizina

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Ај ако може во 2-3 реченици да ми каже некој нешто за Iphone 3GS колку го бива/не го бива и која е цената тука.
Ми треба лично мислење од некој што го има дали е задоволен или не.
Јас ги имам веќе цели 2 години и работи безпрекорно. Сум го џеилбрејкувал неколку пати. Нема грешка ,само што сеа у последно време нешто почна да ми напукнува задната маска :) Плаче за нов

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас ги имам веќе цели 2 години и работи безпрекорно. Сум го џеилбрејкувал неколку пати. Нема грешка ,само што сеа у последно време нешто почна да ми напукнува задната маска :) Плаче за нов
Тоа мана им е. На секој Ајфон им пука маската доле кај конекторот за полнење.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Тоа мана им е. На секој Ајфон им пука маската доле кај конекторот за полнење.
Не е точно, ако не го чуваш ќе се распадне ама јас сум имал и 2г, 3г и 3гс сочувани максимално без гребаници на маската а камоли пукнатини ... се зависи како го чуваш телефонот, не пука сама од себе маската ... а точно дека таму е најслаба поради конекторот за полнење

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не е точно, ако не го чуваш ќе се распадне ама јас сум имал и 2г, 3г и 3гс сочувани максимално без гребаници на маската а камоли пукнатини ... се зависи како го чуваш телефонот, не пука сама од себе маската ... а точно дека таму е најслаба поради конекторот за полнење
Ти кажувам од лично искуство. Но и на други што ги знам што користеле Ајфон исто им пука таму доле. Иначе строго футрола за нив и нема да пука.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Во право си, ама дечкото мислеше како "слаба точка" дека е тоа, ако не се чува баш нај-нај телефонот. Јас го земав на старо, исто напукната беше доле маската...ама да не го урочам, коска е телефонот, ми има паднато на плочки и слично повеќе пати, ништо не му било. :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Мене ми се чини или некако ја заебаа работава со ајфон 4с?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Мене ми се чини или некако ја заебаа работава со ајфон 4с?
Ништо, само извадија појак/подобрен 4ка, подобрен оперативен систем и нови апликации.

Ништо ново, само подновено.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ништо, само извадија појак/подобрен 4ка, подобрен оперативен систем и нови апликации.

Ништо ново, само подновено.
Мислев ќе одам некако многу понапред, бидејќи сето тоа конкуренцијата го има (а богами и повеќе.)

М

Мартин`

Гостин
Цениве на новиот како се движат во денари ? и кога се планира официјално да се пушти во продажба странство/кај нас.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Цениве на новиот како се движат во денари ? и кога се планира официјално да се пушти во продажба странство/кај нас.
199$ со 2 години договор, кај нас незнам дали ќе доаѓа воопшто бидејќи t-mobile раскина договор со apple

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
А и да дојде, ќе дојде после 2-3 месеци откако ќе го пуштат во САД.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Кај нас ќе дојде после 28ми до нова година, најверојатно средина или вгора половина на ноември. Цената ќе биде иста ко и за досегашните ајфони.

Kajgana Shop

На врв Bottom