Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
zdravo
Imam iPhone 4. 4.3.5 znae nekoj kako da
mu napravam jailbreak untethered ?? I ima li razlika ako go Nosam vo mobilara na jailbreak ili sama mu napravam?? Probav so jailbreakme.com nejke , a inace mi treba jailbreak najvise radi cydia

Pozdrav!!

1. ne postoi vo momentov untethred jb za nitu eden ured sto e na 4.3.5
2. JB postoi poradi cydia :D
3. Redsn0w poslednata verzija jailbrekuva, no kako sto znaes na sekoe gasenje/palenje - treba da imash Pc so redsnow vo blizina

Ај ако може во 2-3 реченици да ми каже некој нешто за Iphone 3GS колку го бива/не го бива и која е цената тука.
Ми треба лично мислење од некој што го има дали е задоволен или не.

Јас ги имам веќе цели 2 години и работи безпрекорно. Сум го џеилбрејкувал неколку пати. Нема грешка ,само што сеа у последно време нешто почна да ми напукнува задната маска :) Плаче за нов

Јас ги имам веќе цели 2 години и работи безпрекорно. Сум го џеилбрејкувал неколку пати. Нема грешка ,само што сеа у последно време нешто почна да ми напукнува задната маска :) Плаче за нов

Тоа мана им е. На секој Ајфон им пука маската доле кај конекторот за полнење.

Тоа мана им е. На секој Ајфон им пука маската доле кај конекторот за полнење.

Не е точно, ако не го чуваш ќе се распадне ама јас сум имал и 2г, 3г и 3гс сочувани максимално без гребаници на маската а камоли пукнатини ... се зависи како го чуваш телефонот, не пука сама од себе маската ... а точно дека таму е најслаба поради конекторот за полнење

Не е точно, ако не го чуваш ќе се распадне ама јас сум имал и 2г, 3г и 3гс сочувани максимално без гребаници на маската а камоли пукнатини ... се зависи како го чуваш телефонот, не пука сама од себе маската ... а точно дека таму е најслаба поради конекторот за полнење

Ти кажувам од лично искуство. Но и на други што ги знам што користеле Ајфон исто им пука таму доле. Иначе строго футрола за нив и нема да пука.

Во право си, ама дечкото мислеше како "слаба точка" дека е тоа, ако не се чува баш нај-нај телефонот. Јас го земав на старо, исто напукната беше доле маската...ама да не го урочам, коска е телефонот, ми има паднато на плочки и слично повеќе пати, ништо не му било. :)

Мене ми се чини или некако ја заебаа работава со ајфон 4с?

Мене ми се чини или некако ја заебаа работава со ајфон 4с?

Ништо, само извадија појак/подобрен 4ка, подобрен оперативен систем и нови апликации.

Ништо ново, само подновено.

Ништо, само извадија појак/подобрен 4ка, подобрен оперативен систем и нови апликации.

Ништо ново, само подновено.

Мислев ќе одам некако многу понапред, бидејќи сето тоа конкуренцијата го има (а богами и повеќе.)

Цениве на новиот како се движат во денари ? и кога се планира официјално да се пушти во продажба странство/кај нас.

Цениве на новиот како се движат во денари ? и кога се планира официјално да се пушти во продажба странство/кај нас.

199$ со 2 години договор, кај нас незнам дали ќе доаѓа воопшто бидејќи t-mobile раскина договор со apple

А и да дојде, ќе дојде после 2-3 месеци откако ќе го пуштат во САД.

Кај нас ќе дојде после 28ми до нова година, најверојатно средина или вгора половина на ноември. Цената ќе биде иста ко и за досегашните ајфони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom