Секс со бившиот партнер?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.167
Поени од реакции
702
Кои се „погодностите“ а кои „неприликите“ при оваа „активност“? Многу наводници, поради деликатноста на ситуацијата... Дали сте останале во контакт со бившиот партнер, или пак сте стапиле во контакт после одредено време по раскинувањето? Дали сте го сториле тоа за да имате можност да се доближите пак до неа/него, или едноставно затоа што сте сакале „чиста сметка“ и кул однос со порашешниот љубовник? Дали сте чекале како „предатор“ на момент кога поранешниот партнер ќе е „down“ за да „се осветите“ за она што се случувало за време на врската?

Конечно, каде води сексот со бившиот партнер? Да, знам дека има многу „наводници“ низ прашањава...

Неприликите се во многу поголем број од предностите.Т.е.скоро цела таа активност е неприлика ,освен самиот чин на секс ,ако го сметаш како некаква предност.
Неприлики во смисла враќање на стари спомени од едната или другата страна ,во секој случај барем од една.
Применливо во случаи на сигурност од двете страни дека не е ништо емотивно останато и дека е чисто физичка активност (и немање други додатоци од типот женска / дечко) ,ама ретко кога е со 100 % сигурно (Некогаш поради враќање на емоции ,некогаш поради желба за уште добар секс :D).

Компликациите кои ги носи оваа активност далеку ги надминуваат позитивностите коишто се сведуваат на...оргазам:)
Зашто да одиш назад, кога можеш напред. Сепак, нема правила и принципи во оваа ствар, не велам дека нема да го прекршам горенапишаното ама...погрешно е некако...

Погодности освен правење на ќеф друго и нема, а кога ќе видеш за еден оргазам после многу главоболки следуваат (враќање на спомени, измешани чуства, каење, самопрекорување од типот ах што не ми беше од работа и сл). Неприликите се повеќе ама сепак испага некое непишано правило.

На една колешка и бивша и дадов second chance . . . демек да довршиме нешто недовршено, ама бидна само муабет.
Муабети, муабети, со неа муабет ни одеше екстра, а сексот тапа. Тогаш сфатив дека па токму поради сексот таа ми стана бивша.

Секс со бившиот??? -Опасна работа...

Барем во мојот случај беше така ( влакно фалеше да избие тепачка)...

П.С. Да не обесувам сеа за него, доволно обесував во темата Љубовни проблеми...

Погодности освен правење на ќеф друго и нема, а кога ќе видеш за еден оргазам после многу главоболки следуваат (враќање на спомени, измешани чуства, каење, самопрекорување од типот ах што не ми беше од работа и сл). Неприликите се повеќе ама сепак испага некое непишано правило.
ne mora da ima custva cisto zelba da se javi i da se zadovoli a posle sto ce bide e drugo...
--- надополнето: Oct 3, 2011 7:09 PM ---
Неприликите се во многу поголем број од предностите.Т.е.скоро цела таа активност е неприлика ,освен самиот чин на секс ,ако го сметаш како некаква предност.
Неприлики во смисла враќање на стари спомени од едната или другата страна ,во секој случај барем од една.
Применливо во случаи на сигурност од двете страни дека не е ништо емотивно останато и дека е чисто физичка активност (и немање други додатоци од типот женска / дечко) ,ама ретко кога е со 100 % сигурно (Некогаш поради враќање на емоции ,некогаш поради желба за уште добар секс :D).

ima prednosti na primer taa te znae, i ti ja znaes dobro, znaci se odi direkno :D.
i dvajacata znaa sto sakaat, e sega dali i natamu ce prodolzat, ili ce se razdelat e druga rabota.
normalno deka ima i negativni pojavi ali ako znaes kon sto celis i odis spremno ce gi docekas tie predizvici.
--- надополнето: Oct 3, 2011 7:10 PM ---
Јок бе... шо било поминало. Нити сакам да се навраќам назад, нити ми треба да се навраќам назад...
to ti e prijatele kako so kola si vozel mercedes :)
a sega audi na primer :) imas sansa sega pak da vozi mercedes :)
sigurno ne bi odbil h hahhah h :pos:

to ti e prijatele kako so kola si vozel mercedes :)
a sega audi na primer :) imas sansa sega pak da vozi mercedes :)
sigurno ne bi odbil h hahhah h :pos:
Ако одиме по мотоциклистичка логика, мерцедес си возел еднаш, почнал да те драпа со дефеци, те остајл некаде ни угоре ни удолу (сам да си завршиш работа) полн со нервози... и си решил да го смениш, толку од него. Некој друг нека си ја чука главата од ѕид, јас сум поминал на редот.

Така да, батали ти тоа, то шо не го бива, не го бива.

Ако одиме по мотоциклистичка логика, мерцедес си возел еднаш, почнал да те драпа со дефеци, те остајл некаде ни угоре ни удолу (сам да си завршиш работа) полн со нервози... и си решил да го смениш, толку од него. Некој друг нека си ја чука главата од ѕид, јас сум поминал на редот.

Така да, батали ти тоа, то шо не го бива, не го бива.
ce mu stavis nov motor remont :D, mozi da ispadne poubo od porano taka bar na tvojot mercedes se gleda toa :)

ce mu stavis nov motor remont :D, mozi da ispadne poubo od porano taka bar na tvojot mercedes se gleda toa :)
Штом дошло до ремонт односно не помагаат ситни поправки толку од таа “кола“.
И мерцедес да е, добар е само само за кратки релации, ако во меѓувреме не си нашол соодведна друга кола, а мерцедесот нов возач. Искачање на отворен пат и долги релации со ремонтирана кола никако. ;)

Ako imas seks so bivsiot toa znaci deka ne si nasol nesto podobro. Zosto inaku bi se vrakala nazad? :D Sigurno ima pricina zosto toj nekoj ja dobil pridavkata bivs. :)

Репризите се секогаш подосадни од премиерата, а и касно ги даваат па луѓето обично заспиваат на пола.

Никогаш сум немал со бивша секс.Најчесто сум раскинувал пошто ми здосадувал сексот со нив,не гледам повторно да го имам.

Па последно да ми е нема да имам секс со бивш, никогаш не сум ни имала, а и од самата помисла ми се гади. Да било добро, нема да биде бивш!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom