Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова од искуство збориш?Да бе да ја видиш после неколку години, откога ти поминала маката по неа, целта дотерана, во топ форма, и плус тоа, замисли таа да ти навалува... не бе, ти ќе и речеш, гони се, ја не сум мазохист.
Хахахаха....
![]()
Да. Непоминаа ни 6 месеци откако и раскинав на бившата и пак би имал секс со неа. Сеуште не сум достигнал тоа ниво да немам никави чувства за неа, што би било идеално во ваква ситација, ама брат, ако ми била доволно секси да се фатам со неа и да одам со неа со години, сеуште ми е доволно секси да ја легнам уште еднаш. Зборам чисто за секс - kiss kiss bang bang.Ова од искуство збориш?![]()
Тоа дека си машко нема врска. Тоа е исто како она да каже „зошто? бидејќи сум жена и он безусловно ќе прифати секс ако јас сакам“Да. Непоминаа ни 6 месеци откако и раскинав на бившата и пак би имал секс со неа. Сеуште не сум достигнал тоа ниво да немам никави чувства за неа, што би било идеално во ваква ситација, ама брат, ако ми била доволно секси да се фатам со неа и да одам со неа со години, сеуште ми е доволно секси да ја легнам уште еднаш. Зборам чисто за секс - kiss kiss bang bang.
Зашто? Зашто сум машко. Не знам за тебе.
Да. Непоминаа ни 6 месеци откако и раскинав на бившата и пак би имал секс со неа. Сеуште не сум достигнал тоа ниво да немам никави чувства за неа, што би било идеално во ваква ситација, ама брат, ако ми била доволно секси да се фатам со неа и да одам со неа со години, сеуште ми е доволно секси да ја легнам уште еднаш. Зборам чисто за секс - kiss kiss bang bang.
Зашто? Зашто сум машко. Не знам за тебе.
ми се случувало и не е лошо, ама сепак сум противник зашто на тоа што поминало не треба да се навраќеме.
Радо би спиела со некој кој што е полош од него, ама пак не би се вратила на тоа ѓубре. Сексот сам по себе не постои, секогаш е поврзан со некои дополнителни емоции како љубов, гнев, страв, среќа...Па ако е поминато нема везе тоа ако добар секс се имало зошто да не!![]()
Радо би спиела со некој кој што е полош од него, ама пак не би се вратила на тоа ѓубре. Сексот сам по себе не постои, секогаш е поврзан со некои дополнителни емоции како љубов, гнев, страв, среќа...
кај мене нема раскинување со добро, зашто ако ни одело добро, немало ни да раскинемеказа тежок збор, али зависи сега и како си раскинал е сваќаш нели![]()