Секс со бившиот партнер?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се согласувам со Џесика.
Да имаш секс со некоја со која си прекинал љубовна врска, и од кого си бил повреден (ова важи за било која од страните, некоја секогаш е повредена). Тоа ти е мазохизам.

Стриктно сум против ова.

Да бе да ја видиш после неколку години, откога ти поминала маката по неа, целта дотерана, во топ форма, и плус тоа, замисли таа да ти навалува... не бе, ти ќе и речеш, гони се, ја не сум мазохист.
Хахахаха....
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Да бе да ја видиш после неколку години, откога ти поминала маката по неа, целта дотерана, во топ форма, и плус тоа, замисли таа да ти навалува... не бе, ти ќе и речеш, гони се, ја не сум мазохист.
Хахахаха....
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ова од искуство збориш? ;)

Ова од искуство збориш? ;)
Да. Непоминаа ни 6 месеци откако и раскинав на бившата и пак би имал секс со неа. Сеуште не сум достигнал тоа ниво да немам никави чувства за неа, што би било идеално во ваква ситација, ама брат, ако ми била доволно секси да се фатам со неа и да одам со неа со години, сеуште ми е доволно секси да ја легнам уште еднаш. Зборам чисто за секс - kiss kiss bang bang.
Зашто? Зашто сум машко. Не знам за тебе.

Да. Непоминаа ни 6 месеци откако и раскинав на бившата и пак би имал секс со неа. Сеуште не сум достигнал тоа ниво да немам никави чувства за неа, што би било идеално во ваква ситација, ама брат, ако ми била доволно секси да се фатам со неа и да одам со неа со години, сеуште ми е доволно секси да ја легнам уште еднаш. Зборам чисто за секс - kiss kiss bang bang.
Тоа дека си машко нема врска. Тоа е исто како она да каже „зошто? бидејќи сум жена и он безусловно ќе прифати секс ако јас сакам“ ;)

Сепак горенаведеното е мое мислење. Ако сум бил повреден не е важно дали била секси или не, чувтсвото е дека таа девојка ми е одвратна. Јас искрено избегнувам контакт со поранешните девојки.

Во твојот пост, викаш дека си ја откачил. Тоа објаснува многу. Таа трча по тебе и е лесен плен. Таа уште те сакаи сака да биде со тебе. Ако ја свртиме ситуацијата обратно, доколку таа тебе те откачила и те повредила (ама многу те повредила) не сум сигурен дека туку така ќе рипнеш во кревет со неа. Сепак ова е мое размислување и гледање на работите.

Ubavo kazano. Redovno se seskam so nekolku bivsi koga sum u nivniot grad i seksot ni e zverski. Si se zname, sto i kako sakame i onaka bez custva ke se izduvame po sto najnormalno ke si se oblecat i gitla od hotel. Ne se zamaram ni da gi ispratam. Ova se slucuvalo i koga sme bile i jas i ona vo vrski ednostavno seks si e seks i nema sto da se mesa so ljubov. Nekogas premnogu filozofija ne cini :)

ми се случувало и не е лошо, ама сепак сум противник зашто на тоа што поминало не треба да се навраќеме.

ми се случувало и не е лошо, ама сепак сум противник зашто на тоа што поминало не треба да се навраќеме.

Па ако е поминато нема везе тоа ако добар секс се имало зошто да не! :)

абе од бивш до бивш има разлика како и во се друго,па мислам дека со еден бивш би сакала да имам секс ама шознам :cautious:

Па ако е поминато нема везе тоа ако добар секс се имало зошто да не! :)
Радо би спиела со некој кој што е полош од него, ама пак не би се вратила на тоа ѓубре. Сексот сам по себе не постои, секогаш е поврзан со некои дополнителни емоции како љубов, гнев, страв, среќа...

Радо би спиела со некој кој што е полош од него, ама пак не би се вратила на тоа ѓубре. Сексот сам по себе не постои, секогаш е поврзан со некои дополнителни емоции како љубов, гнев, страв, среќа...

каза тежок збор, али зависи сега и како си раскинал е сваќаш нели :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom