Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.718
Поени од реакции
11.556

Еве ви една слика за десктоп, се надевам ќе ви се допадне.

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Мислам дека ниту еден играч не е слаб во Барселона и задоволен сум од Сите.
и незнам зошто мислите дека Абидал е Слаб.
Јас мислам дека дечкото супер си игра Сите играчи си се Супер во Барселона
Мое мислење е ова, Треба да си заминат : Силвињо(Да Заврши со Кариерата), Виктор Санчез, Педро.
и да се врати Играчот што е на Позајмица Една година во Леверкузен тоа е Хенрике.
Инаку Хенрике игра Централен Бек и Лев Бек мислам дека ке биде добра замена ако Гвардиола повеке пати проба да го стартува како Лев Бек и ке се навикне на играта а И плус е 21 Годишен! :) Супер Играч е ! :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мислам дека ниту еден играч не е слаб во Барселона и задоволен сум од Сите.
и незнам зошто мислите дека Абидал е Слаб.
Јас мислам дека дечкото супер си игра Сите играчи си се Супер во Барселона
Мое мислење е ова, Треба да си заминат : Силвињо(Да Заврши со Кариерата), Виктор Санчез, Педро.
и да се врати Играчот што е на Позајмица Една година во Леверкузен тоа е Хенрике.
Инаку Хенрике игра Централен Бек и Лев Бек мислам дека ке биде добра замена ако Гвардиола повеке пати проба да го стартува како Лев Бек и ке се навикне на играта а И плус е 21 Годишен! :) Супер Играч е ! :)
Што ти смета Педро па да си оди

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Што ти смета Педро па да си оди
Не смета педро ама нема место за него тоа е мое мислење кркич е првиот кој што сака да биде замена за напаѓач.
знам дека педро е супер фудбалер.
а сеа и со шпекулациите за Кун Агуеро од јуни во Барселона.
многу напаѓачи ке имаат Барса.

а исто така несакам да го земаат кун агуеро мислам дека супер тим се вака. и ако продолжат ке бидат уште подобри со поголема самодоверба!:smir:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Анри Out
Кун in :)
Тогаш би можел Агуеро да игра крило на местото на Анри а Иниеста во средината

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Абе таа против Валенсија и таа против Реал му беа најдобрите утакмици во дресот на Барселона, али што со тоа кога другите му беа просечни.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А и споредете малку Агуеро 20 год Анри 30 па гледајте каде е иднината

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ако освоиме лига на шампиони оваа година Анри ќе сака да си оди тоа е единствен трофеј што го нема освоено и ќе сака да си замине запамтен како шампион на Европа.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Arshavin: "El Barça es mi equipo favorito"
Добро би ни дошло едно крило... башка по 1000 пат изјавува дека сака да игра во Барселона, знам летото се правеа напори ама од Зенит бараа многу пари, едно време сакаа замена Аршавин - Меси:pos2:
Што мислите вие за едно крилце ?:toe:

Имаше во Спорт една статија каде што вели дека Пеп не сака да купува ниту да продава играчи во Јануари. Можеби тоа би било најдоброто решение со оглед на победничката форма, менталитетот и единството во тимот моментално.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Arshavin: "El Barça es mi equipo favorito"
Добро би ни дошло едно класично крило... башка по 1000 пат изјавува дека сака да игра во Барселона, знам летото се правеа напори ама од Зенит бараа многу пари, едно време сакаа замена Аршавин - Меси:pos2:
Што мислите вие за едно крилце ?:toe:
Ја повеќе сакам батак.:vozbud:

Сериозно,

Касно му е на Аршавин да смени лига.

Има 27 години и ќе биде промашај на сезоната ако дојде плус веќе играше во лига на шампиони.

Повеќе сакам летото да ги “истуриме„ парите на Агуеро него сега да го пополниме местото со стар и недокажан фудбалер.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
I jas bi igral taka,mislam deka nema potreba da se pazari vo januari,posebno ne arsavin,a dokolku bi se kupil nekoi igrac toa bi sakal da bide Di Maria,mi se sviga negoviot stil na igra.:icon_lol:

Za narednata godina bi sakal da dojde bosanskata senzacija od Hofenhajn Ibisevic.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom