Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Да да, јас бев таен шпион пратен у плавиве, не џабе два гола пуштив од шала кога губевте. :)

Што се вика, не фативте у второ полувреме, местена беше утакмицава за да биде два у кец.
Ти пуштија некоја пара пред да дојдеме ние ,а?Знаев дека има нешто,местена беше 15+:D

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Немојте да се радувате мн, утакмицата беше чиста намештаљка.Пола тим ја имавме у Златна Копачка два у кец за иљадарче па затоа ви ја пуштивме.. Мац ја имаше за 50 евра пишано па затоа таков гол ви пушти у клучен моменат :D :D
Нареден пат ќе не видите во право светло :)
Како и да е пред се одлично дружење момци, утакмицата у втор план.Уз пивото на крај средивме и скаут од Њемачка да не глеа следен пат и то :)
За жал наредната сабота нема да бидам у Македонија, така да за таа таму после планирајте ме обавезно доаѓам :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Немојте да се радувате мн, утакмицата беше чиста намештаљка.Пола тим ја имавме у Златна Копачка два у кец за иљадарче па затоа ви ја пуштивме.. Мац ја имаше за 50 евра пишано па затоа таков гол ви пушти у клучен моменат :D :D
Нареден пат ќе не видите во право светло :)
Како и да е пред се одлично дружење момци, утакмицата у втор план.Уз пивото на крај средивме и скаут од Њемачка да не глеа следен пат и то :)
За жал наредната сабота нема да бидам у Македонија, така да за таа таму после планирајте ме обавезно доаѓам :)
Шо бе, скаутот те зема?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не фативте малку незагреани затоа после коа се уштимавме си тргна машината не се вадите сеа :D.

Инаку Мац за нас требаше да игра па коа прејде кај противниците ни ја раштима концепцијата, он е крив што губевме на почеток :icon_lol:.

Од 3:6 на 10:6 луд пресврт, а ако била местена тој што зел пари следен пат купува пиво и фанта за сите а ние нормално нема да го кажеме кој е :D.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Не фативте малку незагреани затоа после коа се уштимавме си тргна машината не се вадите сеа :D.

Инаку Мац за нас требаше да игра па коа прејде кај противниците ни ја раштима концепцијата, он е крив што губевме на почеток :icon_lol:.

Од 3:6 на 10:6 луд пресврт, а ако била местена тој што зел пари следен пат купува пиво и фанта за сите а ние нормално нема да го кажеме кој е :D.
Ааа на почеток добро си бевме али после не зафатија повреди, кризи во тимот и мораше да се мести :) Интересна утакмица, криво ми е што одма ми откажа десната нога па играв ко баба :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ааа на почеток добро си бевме али после не зафатија повреди, кризи во тимот и мораше да се мести :) Интересна утакмица, криво ми е што одма ми откажа десната нога па играв ко баба :)
Добар беше, не се жали :D. Јас денес на коленото огромен оток, така да не си само ти, ај до следна сабота у топ форма ќе бидеме ама веќе нема местенки :D.

Инаку супер утакмица само ќе беше фино некој да ги напишеше тимовите и како се движеше резултатот, чисто за евиденција :).

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Црвени 2-0 Плави
Црвени 2:2 Плави
Црвени 3:2 Плави
Црвени 3:3 Плави
Црвени 3:6 Плави
Црвени 10:6 Плави
мислам дека вака беше

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Црвени 2-0 Плави
Црвени 3:2 Плави
мислам дека вака беше
Црвени 2-0 Плави
Црвени 2:3 Плави
Само кај болдот утна...другото е таман:D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки ај тимовите некој нека ги напише, да остане забележано за идните генерации форумџии (а и ние да си се гордееме) :D.

Член од
12 септември 2011
Мислења
15
Поени од реакции
14
Јако фудбалче падна вчера.
Најаки моменти на натпреварот беа кога Мац сам се издрибла :) и чудниот автогол што си го дадоа плавата екипа, по кој мислам дека ја започнавме победничката серија од 7-0 :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Иако факт е дека плавите промашија едно 4-5 сигурни шанси а ние дали имавме исто такви не видов :D, далеку бев, морав NomoregameS! да го чувам :mad:.

Ај пишете ги тимовите сакам да се видам напишан у победничката екипа :icon_lol:.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Иако факт е дека плавите промашија едно 4-5 сигурни шанси а ние дали имавме исто такви не видов :D, далеку бев, морав NomoregameS! да го чувам :mad:.

Ај пишете ги тимовите сакам да се видам напишан у победничката екипа :icon_lol:.
Нормално она дрвоно блу арми сите ги промаши :D

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.292
Сини: Blue Army, Mac)), Urban Mover, NomoregameS!, V_Gunner*, Хак;

Црвени: Kaiser, Cthulhu^, Топче, The Dude, El_Matocho, Levak, DE BUS;

Статус