Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Вака сега, бев прееска во Туристичката Агенција Феријал Кашиков која е со седиште во Штип, но има и просторија во Козле, Скопје, и ми кажаа дека цената на блок карти за сите натпревари од нашата група на 15-ти, 17-ти и 19-ти Јануари, со превоз, шалче, маичка, реквизитче некое, се на се ќе биде 9800 денари... Оваа цена важи до 30-ти Октомври, после 30-ти Октомври цената на овој пакет ќе биде 11000+ денари...
Исто така, ќе има обезбедено и карти и превоз за наредната фаза во Белград, доколку Здравје Боже се пласираме (што не верувам дека нема да биде така), колку да си имате на памет доколку сакате да идете со нив...
Ако некој не успее да се снајде, а сака да иде со оваа Агенција, може да ме исконтактира мене и јас да се јавам, или пак да му дадам мобилен број, фиксен во Агенцијата, веб страна или е-маил па да си се договорете...
Толку од мене, спремен сум да му помогнам на било кој, доколку се согласува со оваа понуда
Исто така, ќе има обезбедено и карти и превоз за наредната фаза во Белград, доколку Здравје Боже се пласираме (што не верувам дека нема да биде така), колку да си имате на памет доколку сакате да идете со нив...
Ако некој не успее да се снајде, а сака да иде со оваа Агенција, може да ме исконтактира мене и јас да се јавам, или пак да му дадам мобилен број, фиксен во Агенцијата, веб страна или е-маил па да си се договорете...
Толку од мене, спремен сум да му помогнам на било кој, доколку се согласува со оваа понуда