Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Вака сега, бев прееска во Туристичката Агенција Феријал Кашиков која е со седиште во Штип, но има и просторија во Козле, Скопје, и ми кажаа дека цената на блок карти за сите натпревари од нашата група на 15-ти, 17-ти и 19-ти Јануари, со превоз, шалче, маичка, реквизитче некое, се на се ќе биде 9800 денари... Оваа цена важи до 30-ти Октомври, после 30-ти Октомври цената на овој пакет ќе биде 11000+ денари...

Исто така, ќе има обезбедено и карти и превоз за наредната фаза во Белград, доколку Здравје Боже се пласираме (што не верувам дека нема да биде така), колку да си имате на памет доколку сакате да идете со нив...

Ако некој не успее да се снајде, а сака да иде со оваа Агенција, може да ме исконтактира мене и јас да се јавам, или пак да му дадам мобилен број, фиксен во Агенцијата, веб страна или е-маил па да си се договорете...

Толку од мене, спремен сум да му помогнам на било кој, доколку се согласува со оваа понуда :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За наредна фаза во Белград е рано и таму скоро секој ќе може да присуствува со оглед на 20.000 големата арена. Прва фаза и Ниш тоа ќе биде спектаклот.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
За репрезентацијата на Србија нема ни заинтересирани, на сајтот за продажба на карти во групата каде што игра Србија има карти колку сакаш.(барем имаше пред една недела). Кај нас се е празно, не ми се верува да е купено од поединци, се работи за оние сељацине популарно наречени тапкароши кој ги зеле и чекаат да дојди Јануари за да ти увалат блок карта од 20 евра за 200 евра. Кога нема да го попушат ебаму тоа сељачаната.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За репрезентацијата на Србија нема ни заинтересирани, на сајтот за продажба на карти во групата каде што игра Србија има карти колку сакаш.(барем имаше пред една недела). Кај нас се е празно, не ми се верува да е купено од поединци, се работи за оние сељацине популарно наречени тапкароши кој ги зеле и чекаат да дојди Јануари за да ти увалат блок карта од 20 евра за 200 евра. Кога нема да го попушат ебаму тоа сељачаната.
Како бе нема поединци еве ја сум поединец што имам купено карта и кој е крив што народот чека последен момент ја картите ги земав уште во Јули после објавување..

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Како бе нема поединци еве ја сум поединец што имам купено карта и кој е крив што народот чека последен момент ја картите ги земав уште во Јули после објавување..
Mislev nema vo tolkav broj 4000

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Точно така....
Требаше да се земат карти уште во јули....
Ама ние сме научени да си чекаме до последен момент,научени по начинот на работење овде(да се купуваат карти на каса)...
Е ова е Европско првенство.....
Овде однапред се резервираат карти...
Ете за финалето на ЛШ шо ќе се игра во мај,уште од сега се распродадени преку 80% од картите,и тоа само неколку дена од кога беа пуштени картите во продажба....
А кај нас,тој шо зеде зеде во јули зеде,сега карти нема ни за лек во слободна продажба.....
Другите ги расчапаа агенциите,па сега тие си ги кројат аранжманите....

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Да точно е тоа Томасино,сите чекаат последен момент.

Јас,т.е целата моја фамилија сме големи ракомет фанатици и ја следиме оваа генерација и во Вараждин и во Задар. Со карти за Ниш се обезбедивме уште летоска, плативме 300 евра за 4 блок карти за сите натпревари,со седишта во вториот ред. Заради обврски со работа и факултет нема да може да престојуваме во Ниш,така да ќе има додатен трошок за бензин.

Но сепак,меракот и желбата се големи!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.440
Поени од реакции
8.568

Се продаваат две блок карти за србија по цена од 60 евра за еден блок карти и тоа само за Битолчани и плаќање на картите утре и земање истиот ден !!!

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/130/Рукомет/964702/Распродате+карте+у+Нишу.html

"Ако смо ми могли да на Светско првенство у Хрватској 2009. године одведемо 4.000 наших навијача, очекујемо исто толико и у Нишу, са обзиром на то да је Ниш од Скопља удаљен само 200 километара", изјавио је Марјан Начевски, генерални секретар рукометне Федерације Македоније.

:cool:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Се продаваат две блок карти за србија по цена од 60 евра за еден блок карти и тоа само за Битолчани и плаќање на картите утре и земање истиот ден !!!

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/130/Рукомет/964702/Распродате карте у Нишу.html

"Ако смо ми могли да на Светско првенство у Хрватској 2009. године одведемо 4.000 наших навијача, очекујемо исто толико и у Нишу, са обзиром на то да је Ниш од Скопља удаљен само 200 километара", изјавио је Марјан Начевски, генерални секретар рукометне Федерације Македоније.

Ако не се јават битолчани, ќе може и скопјани? :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/130/Рукомет/964702/Распродате карте у Нишу.html

А за Охриѓани родени во Битола важи(т) ? :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.440
Поени од реакции
8.568

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Ангеловски ке игра? И што стана со Ѓоргоновски да не знае некој.

Еве усте еден клип од Раде Стојановиќ

Член од
7 август 2011
Мислења
207
Поени од реакции
62
Kako da go vikni koga nema klub? Ne e vo natprevaruvacka forma. Nema logika da go zemi na Evropsko, a sedi doma. Rade ne e Karabatic pa da ima takva privilegija:). Sekoja cest, dobar igrac ama sega koga nema klub i koga ne e vo trenazen i igracki proces, ne mozi da bidi vikanat za Evropskoto. Sostavot ke se znae dekemvri iako vekje 99% se znae:). Najverovatno ke bidi Anegelevski viknat. Gjorgjonoski se otkaza, sega nesto e vo Metalurg, administrativna rabota mu dadoja nekoja

Kajgana Shop

На врв Bottom