Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам зошто ама ова се што кажа за ПЕС-от јас сето тоа го гледам во фифа и спротивно, не да ти се контрам или слично, ама како што кажа три утакмици на ПЕС јас го гледам како репетитивност, незнам колку утакмици си изиграл на фифа 12 ама ФИНАЛНАТА верзија. Јас вчера вечер цела ноќ ја плешев и буквално СЕКОЈА утакмица беше различна. Дури пишав и во темата ФИФА 12 дека АИ-то во новава фифа има сосема нова димензија, ама БУКВАЛНО размислуваат како човек, и незнам зошто ама не се сложувам со тебе за тоа што е со здебелен фонт. Баш напротив стриктно кога играм Манчестер - Барса и кога дриблам доле со Нани против Абидал, еднаш го исфрлам на еден начин, еднаш го исфрлам на друг начин, еднаш он ми ја зема топката. Значи зборот ми е дека ВООПШТО ништо не се повторува од постапките и двишењата на фудбалерите т.е. нивното АИ. А во врска со песот ке кажам дека ВООПШТО не е лош оваа година, значи далеку е подобар од лани и сакам така да тераат, па можда ке се вратам назад на него, али оваа година еве лично за мене да речеме дека е победник фифа![]()
Е ако де, контрај ми, затоа и е темава нели.
Јас пишував поопшто во постот, зашто фул верзиите уште не ги пробав (јбг, немање време, играв на Playstation 3 деновиве некои ексклузиви), па затоа ќе пишам пак после играње на целиве верзии.
И пишете дали играте на гејмпад или тестатура, пошто ако некој игра на тестатура, жалам, али мислењето не му го признавам (без разлика дали е контра ПЕС или ФИФА).![]()
Темава е интересна од една причина, има фанови кој гледаат само коњ напред и викаат само ПЕС ПЕС и ПЕС. Него не го интересира какви промени биле направени во фифата!!! Ја играл фифа 2005 и не ја пробува ич повеќе, а пази поминале 7-8 години и се направиле МИЛИОНИИИИИ промени.
Дечки земете играјте фифа, песот е исти веќе повеќе години, се што прават е МИНИМАЛНИ шминки на мениата и трансфер на играчи. Додека фифа секоја година има куп изненадувања.
Хехе.. ах бре мац, не си ја пробал а викаш монотона ти е
Иначе зборуваме за со гејмпад, зошто со тастатура е сосема друго, да не речам поглупо.
Одлични се и двете. Се работи за вкусови. И едната и другата имаат предности и недостатоци. А јас ја користам оваа прилика да се пожалам дека ги прават само за X-BoX, заборавајќи на нас пролетеријатот (играме на PC). Не можеш сите скиллс да ги употребиш со тастатура...
Одлични се и двете. Се работи за вкусови. И едната и другата имаат предности и недостатоци. А јас ја користам оваа прилика да се пожалам дека ги прават само за X-BoX, заборавајќи на нас пролетеријатот (играме на PC). Не можеш сите скиллс да ги употребиш со тастатура...