FIFA 12 vs. PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување

Што ќе играте оваа година?

• FIFA 12

Гласови: 59 53,2%
  • Pro Evolution Soccer 2012

Гласови: 52 46,8%

• Вкупно гласачи
    111
Не можеше на FIFA 2010 со два џојстика или пак четворица.

Е сега, дека е монотона - монотона е. Не сум играл многу со луѓе, ама против ПЦ е уби боже досадно.
Имаше порано едно правило како да познаеш ФИФА играч - секогаш напаѓа по страна и додава пас во средина после.

Тоа е така зашо играта е монотона што секогаш вакви работи 90% се успешни. Тужно е што и сега на ПЕС е така...

Зависи каков ти е стилот на игра, јас пример можам така по страна или на некој друг педерски рутински начин да дадам 5 гола на професионалци, но повеќе се концентрирам по средина, со акции кои не се клише, се трудам по атрактивно да играм и много по забавно е. ФИФА највеќе ми се допаѓа бидејќи има многу голем избор на тоа поле... како ќе додадеш, на кого, колку далеку, едноставно кажано флексибилна е, а тоа овозможува креативноста да дојде до израз, додека на ПЕС нема шансе, мора рутина се едно исто по секоја цена гол да падне, бидејќи секој пас ти го сечат 99 %, и да... кога ќе се даде од слободен или од далечина гол на ПЕС си го бележам на календар како празник.

до 2009 бев апсолутен фанбој на пес и ништо не можеше да ми го промени мислењето.. После земав хбох па кај другар бев да поплешам фифа 10, и од тогаш ги сакам и двете. Кога искочи пес 2011 беше според мене многу бледа копија на фифа 11.. Ја играв играта само дека на Xbox Live Можев да ја играм без да ми бара кодови како Фифа.. Ако не ми бараше кодови фифа дефинтивно на секое поле ја тепа пес според мене....... ајде позз ;)

баш вчера играв со другарче фифа.. Он е бивши фудбалер, и многу интересно се снаоѓа на фудбалскиве игри.. Пес од секогаш ме плескал ептен а фифа вчера со многу прости контроли ептен беше блиску.. Добро и ја малце си плакнев очи со потези како жонглирање али ипак на фифа и давам поени ради тоа што е пософистицирана и поинтересна..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom