Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
^ Монтирајте Торта кај раката на Роки. За се тоа да изгледа така фино :)

С

сашенко

Гостин
Види, имам јас секаков респект за Наполи, мислам дека се многу силна екипа. Ништо тие не ми се криви. Не гледам како беа подобри денес. Да ти кажам нешто зошто ги играм редовно онлине да постигнат гол и слично: тие се многу заебана екипа кога треба да им бркаш резултат, и тоа 11 на 11. Контрата кине. После 0-1 со играч помалку, не треба човек да е многу паметен за да знае како ќе изгледа сето тоа. Играта си беше таман ништо не бевме загрозени, ќе с ерешаваше во второ.

Како и да е, Јувентус, местење, едно-друго.... тоа фановите на Јуве сами си го спомнаа во обид да бидат смешни. Никој не ве закача.
Дечкото што го цитирав пиша "Вакво местење немаше ни во времето на Јувентус" (n).Тоа за респектот и за преболувањето се однесуваше само за него ама избрзав и затоа испадна "вие" и се извинив после зошто ептен испадна како до сите фанови на интер да оди тоа.Инаку тоа "Наполи изиграа подобро" може и да го преформулирам малце.Сепак 3 гола постигнаа, во нешто беа подобри нели? Можеби спремија добра тактика? Можеби она што го имаа замислено денеска да го изиграат против Интер го изиграа подобро отколку она што Интер го спреми за Наполи? Не секогаш мора тоа да значи посед на топка, или шанси многу створени, шутеви кон гол или нешто слично.Ако јас сакам да му дозволам на противникот да игра, да ствара шанси и да доминира цело време (ОВА Е ПРИМЕР) и се обидувам преку прекини да си ја гледам шансата или контри и ако успеам во тоа јас сум одиграл подобро зарем не? Твојата замисла не била остварена.Мојата можеби не била убедлива на тие што гледале, ама јас го постигнав резултатот што го посакував и ги искористив сите грешки на твојот тим.Можеби и мојата игра била чекање на грешкиве твои нели? Ова се само прости примери мислам дека ме свати што сакам да кажам.Врти сучи, на крај пак ке се вратам на тоа што го реков претгодно само малку променето.Наполи своето си го изигра подобро, знаеа што бараат, го најдоа начинот и го искористија.Имаше моменти со судиите, ама судиите не ги дадоа головите за Наполи сепак.Дечките трчаат, се борат, заслужено им е се што постигнуваат (за тоа сите се сложивме одамна веќе).Искрено мене ми е страв за со Јуве кога ке играат.Нема да поминеме лесно со нив сигурно.Лани ни одржаа убава лекција, годинава очекувам исто тежок меч.Едноставно имаат уиграна екипа и дечките прават лом.Ке видиме до кај ке стигнат...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Абе хејтери а ништо не спомнавте за убавата игра на Рома под водство на Енрике и победата против најдобрата екипа до сега во Калчото или тука сте само кога игра лошо а а ? :D:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Дечкото што го цитирав пиша "Вакво местење немаше ни во времето на Јувентус" (n).Тоа за респектот и за преболувањето се однесуваше само за него ама избрзав и затоа испадна "вие" и се извинив после зошто ептен испадна како до сите фанови на интер да оди тоа.Инаку тоа "Наполи изиграа подобро" може и да го преформулирам малце.Сепак 3 гола постигнаа, во нешто беа подобри нели? Можеби спремија добра тактика? Можеби она што го имаа замислено денеска да го изиграат против Интер го изиграа подобро отколку она што Интер го спреми за Наполи? Не секогаш мора тоа да значи посед на топка, или шанси многу створени, шутеви кон гол или нешто слично.Ако јас сакам да му дозволам на противникот да игра, да ствара шанси и да доминира цело време (ОВА Е ПРИМЕР) и се обидувам преку прекини да си ја гледам шансата или контри и ако успеам во тоа јас сум одиграл подобро зарем не? Твојата замисла не била остварена.Мојата можеби не била убедлива на тие што гледале, ама јас го постигнав резултатот што го посакував и ги искористив сите грешки на твојот тим.Можеби и мојата игра била чекање на грешкиве твои нели? Ова се само прости примери мислам дека ме свати што сакам да кажам.Врти сучи, на крај пак ке се вратам на тоа што го реков претгодно само малку променето.Наполи своето си го изигра подобро, знаеа што бараат, го најдоа начинот и го искористија.Имаше моменти со судиите, ама судиите не ги дадоа головите за Наполи сепак.Дечките трчаат, се борат, заслужено им е се што постигнуваат (за тоа сите се сложивме одамна веќе).И Јуве нема да помина лесно против нив, лани ни одржаа убава лекција, годинава очекувам исто тежок меч.Едноставно имаат уиграна екипа и дечките прават лом.
Во ред е тоа видов подоцна од постот на Син...

Види, не можам да го земам овој натпревар во целина од 90 минути и да кажам кој бил подобар. Јасно дека беа подобри во второ полувреме. Но само поради интервенцијата на Роки. Ти мислам дека влегуваш кај нас на фан-клуб и треба да знаеш дека да играа лошо уште во 30 минута ќе ги пцуевме од Цезар до Морати. Немавме проблем со играта. Така да немам поплаки на екипата, освен на грешката на нагасаки, кој и онака играше од што мораше некој да го замени Киву.

Тоа е.
--- надополнето: Oct 1, 2011 9:44 PM ---
Абе хејтери а ништо не спомнавте за убавата игра на Рома под водство на Енрике и победата против најдобрата екипа до сега во Калчото или тука сте само кога игра лошо а а ? :D:D
Браво.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
за вас не се важи бидејќи сте местачи:P

С

сашенко

Гостин
Не гледав, што да пишам? Ама ај честито нека ви е.Иначе ја фатив и на спортска :vozbud:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.238
:cuc: Браво за Рома

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Аман бе луѓе пак ги извајвте секирите. Факт е дека Интер се моментално загреота, а Наполи за нив се ванземаљци. Напаѓале ненапаѓале до пеналот си го туркаја мечот како за на гости како шо треба. Судиски грешки се дешавале и се дешаваат, (последниве 5 години со поклоните за Шинтер па еппен али ајде). Интересното е шо кога ќе му згреши судијата нешто на Шинтер сите го бесат го дерат, а кога ќе згреши за Шинтер тогаш е „судиско убедување“ али ајде мечот заврши „тесно“ па судијата е крив.

п.с ајде сега сите да му се восхитуваме на „убавата“ рома (@pupone, брат нека тепаат неколку меча по ред па ќе збораме)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Лош ден за Аталанта :pos:

п.с. Честито :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Аман бе луѓе пак ги извајвте секирите. Факт е дека Интер се моментално загреота, а Наполи за нив се ванземаљци. Напаѓале ненапаѓале до пеналот си го туркаја мечот како за на гости како шо треба. Судиски грешки се дешавале и се дешаваат, (последниве 5 години со поклоните за Шинтер па еппен али ајде). Интересното е шо кога ќе му згреши судијата нешто на Шинтер сите го бесат го дерат, а кога ќе згреши за Шинтер тогаш е „судиско убедување“ али ајде мечот заврши „тесно“ па судијата е крив.

п.с ајде сега сите да му се восхитуваме на „убавата“ рома (@pupone, брат нека тепаат неколку меча по ред па ќе збораме)
Друже се зезам бе, знам дека е рано ... или како што кажа @benemata лош ден и прв кикс на Аталанта :pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Не се зезај, денес е ден на жалост! шинтер изгуби :pos:
хаха ... искрено сакав нерешено да заврши или втора варијанта Интер да тепа ... мора некој од фаворитите да го спушти Наполи на земја, на Милан и Интер им помина редот, уште кој останаа ? :pipi::pipi: (ај да не зборам вака пред време) :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom