Следно коло Ливерпул ке ИЗГУБИ од Јунајтед, а Сити вака не игра во ЛШ зошто толку им е капацитетотСледно коло Ливерпул нема да изгуби од Јунајтед
а иначе зошто Сити не играат вака и во ЛШ?
Се штедат за со Челзи x)Зошто Блекбурн не е Баерн о.О
Чекај да ги видиш Тотенхем утреСе штедат за со Челзи x)
Абе среќа за сити велам дека на почетокот им се погоди МНОГУ полесен распоред за разлика од Јунајтед.уф каков мерак ми го направи Савиќ, ЗВЕР!!!
a Руни изгледа пред натпреварот се рекол: давам гол со лоб или воопшто не давам : D
не попушта ни синиот и црвениот дел од Манчестер, со нетрпение го очекувам нивниот дуел затоа што ќе биде КОЛАЊЕ!
За две недели се враќаат скоро сите повредени играчи Видич,Смолинг и Клевери + Јанг ќе е одморен #MUFC Sir Alex Ferguson: "Ashley Young had a slight knock to his ankle. He should be fit for England, but we'll see." лаже САФ за да му биде одморен за ЛиверпулСтартот на родвел беше црвен. Се почесто вакви стартови па и без контакт ги судта црвени за да ги заштитат напаѓачите. Али се слагам ,дерби беше можеби не требаше да го суди, како и да е гајле ми е. Еднаш и во наша корист да се судските одлуки.
Манчестер Јунајтед треба под итно да престанат да се јачаат и да си ја средат одбраната. Норвич создаде 3-4 чисти ситуации за гол.
И наредно коло иде дербито Ливерпул- Манчестер, кој ќе чека две недели.
Со каков ваков тим?Мене уште ме чуди како Јунајтед уште се во врвот со ваков тим и како лани освоија титула (уствари тоа не ме чуди пошто другите екипи беа тапа) и како стигнаа до финале на ЛШ.
Да не им е Фергусон ќе паднеа исто како Ливерпул.
Утре Челзи ќе се мачи со Болтон ама ако победат тоа ќе биде лошо за Болтон пошто една таква екипа ептен ќе падне на табела пошто имаа тежок распоред на почеток.
Утре на лондонското дерби ќе паднат неколку голови -минимум 4.
Ова е шанса за Арсенал да се вратат во игра ама ако изгубат онда уште една просечна сезона ќе им биде и оваа.
Разликата меѓу Јунајтед и останатите тимови ја прави Ферги додека е он на наша клупа нема зима за насМене уште ме чуди како Јунајтед уште се во врвот со ваков тим и како лани освоија титула (уствари тоа не ме чуди пошто другите екипи беа тапа) и како стигнаа до финале на ЛШ.
Да не им е Фергусон ќе паднеа исто како Ливерпул.
Утре Челзи ќе се мачи со Болтон ама ако победат тоа ќе биде лошо за Болтон пошто една таква екипа ептен ќе падне на табела пошто имаа тежок распоред на почеток.
Утре на лондонското дерби ќе паднат неколку голови -минимум 4.
Ова е шанса за Арсенал да се вратат во игра ама ако изгубат онда уште една просечна сезона ќе им биде и оваа.
Па така подмладен тим.Со каков ваков тим?
Ферги прави огромна разлика.Затоа Челзи изгубија од Јунајтед оваа сезона (како еден од примерите зошто Ферги е таква ѕверка)Разликата меѓу Јунајтед и останатите тимови ја прави Ферги додека е он на наша клупа нема зима за нас