Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Следно коло Ливерпул нема да изгуби од Јунајтед
а иначе зошто Сити не играат вака и во ЛШ?
Следно коло Ливерпул ке ИЗГУБИ од Јунајтед, а Сити вака не игра во ЛШ зошто толку им е капацитетот :D

А

Анноун

Гостин
ех тие сити какви педери се значи. и со свонси прво коло ме зафркнаа 1-1 и денес 2-2 ме заебаа. 0-0 на полувреме а после у второ 100 гола дава .

астон вила очекувао победува , едноставно мораа да победат против виган.

манчестер 5 ќе даваше минимум според нивните фанови , ама гледам воздивнуваат нешто , промашиле норвич 100% шанса на 0:0 . полека малце , не се форсирајте толку друг пат.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Стартот на родвел беше црвен. Се почесто вакви стартови па и без контакт ги судта црвени за да ги заштитат напаѓачите. Али се слагам ,дерби беше можеби не требаше да го суди, како и да е гајле ми е. Еднаш и во наша корист да се судските одлуки.
Манчестер Јунајтед треба под итно да престанат да се јачаат и да си ја средат одбраната. Норвич создаде 3-4 чисти ситуации за гол.
И наредно коло иде дербито Ливерпул- Манчестер, кој ќе чека две недели.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Хахаха зошто СИТИ не игра така во ЛШ! :DDD
епа баерн , наполи не се свонси , норич :DDD

Секкао ке биде јако др. коло Ливерпоол - Манчестер

Ф

Фил Ајви

Гостин
уф каков мерак ми го направи Савиќ, ЗВЕР!!!

a Руни изгледа пред натпреварот се рекол: давам гол со лоб или воопшто не давам : D

не попушта ни синиот ни црвениот дел од Манчестер, со нетрпение го очекувам нивниот дуел затоа што ќе биде КОЛАЊЕ!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
уф каков мерак ми го направи Савиќ, ЗВЕР!!!

a Руни изгледа пред натпреварот се рекол: давам гол со лоб или воопшто не давам : D

не попушта ни синиот и црвениот дел од Манчестер, со нетрпение го очекувам нивниот дуел затоа што ќе биде КОЛАЊЕ!
Абе среќа за сити велам дека на почетокот им се погоди МНОГУ полесен распоред за разлика од Јунајтед.
Сити единствено со Тотенхем (кои беа во очајна криза) друго дерби немале, али кога ке им почнат потешките утакмици незнам каде ке се пикаат :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Стартот на родвел беше црвен. Се почесто вакви стартови па и без контакт ги судта црвени за да ги заштитат напаѓачите. Али се слагам ,дерби беше можеби не требаше да го суди, како и да е гајле ми е. Еднаш и во наша корист да се судските одлуки.
Манчестер Јунајтед треба под итно да престанат да се јачаат и да си ја средат одбраната. Норвич создаде 3-4 чисти ситуации за гол.
И наредно коло иде дербито Ливерпул- Манчестер, кој ќе чека две недели.
За две недели се враќаат скоро сите повредени играчи Видич,Смолинг и Клевери + Јанг ќе е одморен #MUFC Sir Alex Ferguson: "Ashley Young had a slight knock to his ankle. He should be fit for England, but we'll see." лаже САФ за да му биде одморен за Ливерпул :)

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Незнам за Сити како ке се снајде во дерби натпреварите! но мислам дека имаат добар тим за да се натпреваруваат со Јунајтед за титула , ние (ливерпоол) сме позади и ке се бориме оваа сезона за 4 место тоа е реалност!
1.2.јунајтед,сити
3.Челси
4.Ливерпоол

Единствено нешто шо сакум да видум е тоа како МЛАДИОТ тим на јунајтед ке играе и ЛШ и ПЛ ... немојте да ме сфатите погрешно фанови на јунајтед!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мене уште ме чуди како Јунајтед уште се во врвот со ваков тим и како лани освоија титула (уствари тоа не ме чуди пошто другите екипи беа тапа) и како стигнаа до финале на ЛШ.
Да не им е Фергусон ќе паднеа исто како Ливерпул.
Утре Челзи ќе се мачи со Болтон ама ако победат тоа ќе биде лошо за Болтон пошто една таква екипа ептен ќе падне на табела пошто имаа тежок распоред на почеток.
Утре на лондонското дерби ќе паднат неколку голови -минимум 4.
Ова е шанса за Арсенал да се вратат во игра ама ако изгубат онда уште една просечна сезона ќе им биде и оваа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Мене уште ме чуди како Јунајтед уште се во врвот со ваков тим и како лани освоија титула (уствари тоа не ме чуди пошто другите екипи беа тапа) и како стигнаа до финале на ЛШ.
Утре Челзи ќе се мачи со Болтон ама ако победат тоа ќе биде лошо за Болтон пошто една таква екипа ептен ќе падне на табела пошто имаа тежок распоред на почеток.
Ова е шанса за Арсенал да се вратат во игра ама ако изгубат онда уште една просечна сезона ќе им биде и оваа.
Со каков ваков тим?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Разликата меѓу Јунајтед и останатите тимови ја прави Ферги додека е он на наша клупа нема зима за нас

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Со каков ваков тим?
Па така подмладен тим.
Разликата меѓу Јунајтед и останатите тимови ја прави Ферги додека е он на наша клупа нема зима за нас
Ферги прави огромна разлика.Затоа Челзи изгубија од Јунајтед оваа сезона (како еден од примерите зошто Ферги е таква ѕверка)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom